Bus Simulator 2015 Review (Allview E3 Sign): simulatorul de şofer de autobuz vine din România şi e destul de complex (Video)

1.649 ori
<b>Bus Simulator 2015 Review (Allview E3 Sign): simulatorul de şofer de autobuz vine din România şi e destul de complex (Video)</b>Nu puteam rata şansa de a juca un titlu rom&acirc;nesc, Bus Simulator 2015, dezvoltat de către Ovilex Software, aşa cum stă scris &icirc;n Play Store. Titlul e gratuit şi a fost testat de noi pe Allview E3 Sign. Avem de-a face aici cu un simulator de...

Nu puteam rata şansa de a juca un titlu românesc, Bus Simulator 2015, dezvoltat de către Ovilex Software, aşa cum stă scris în Play Store. Titlul e gratuit şi a fost testat de noi pe Allview E3 Sign. Avem de-a face aici cu un simulator de şoferie pe autobuz, care e surprinzător de complex.

Nu vă aşteptaţi la o grafică de top aici, oraşele fiind randate destul de generic, în schimb comenzile sunt foarte ample. Veţi putea controla direcţia autobuzului, deschiderea uşilor, farurile, claxonul, ştergătorul, unghiul camerei, veţi avea şi marşarier, frâna şi acceleraţie şi lista e foarte lungă. Puteţi semnaliza că faceţi dreapta sau stânga şi va trebui să aşteptaţi la stop pentru a face pasagerii fericiţi.

Scopul jocului este de a duce pasagerii în siguranţă dintr-o staţie în alta într-un timp limită, fără frâne bruşte, fără accidente şi respectând regulile de circulaţie. Puteţi controla vehiculul prin tilt sau touch şi veţi avea de ales între o serie de autobuze de diferite mărci şi naţionalităţi. Vă veţi face ruta zilnică prin Roma sau Paris, pe timp de zi sau noapte şi există şi o hartă pe timp de ninsoare.

Bus Simulator 2015

Veţi fi penalizaţi cu puncte de experienţă dacă frânaţi prea brusc, XP-ul fiind principalul vostru motiv pentru a performa în joc. Dacă nu place ideea unor misiuni, aveţi şi opţiunea free râde, în care pur şi simplu călătoriţi cu autobuzul prin oraşe sau pe câmpii şi provocaţi haos în trafic. E greu să controlezi un vehicul atât de mare, mai ales la viraje, vă spun asta sigur.

15 autobuze vă stau la îndemână, inclusiv un Double Decker din UK. Damage-ul e destul de realist şi traficul este generat în mod inteligent. Îi acordăm acestui joc nota 9.2 din 10 pentru realism şi cantitatea uriaşă de munca depusă pentru a-l crea. Îl descărcaţi de aici.

Prețul actualizat al lui Allview E3 Sign îl puteți afla de aici.

Bus Simulator 2015 Review (Allview E3 Sign)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×