Galactic Rush review (Nokia Lumia 930): un endless runner side scrolling spațial cu câteva elemente amuzante (Video)

1.254 ori
<b>Galactic Rush review (Nokia Lumia 930): un endless runner side scrolling spațial cu câteva elemente amuzante (Video)</b>Unul dintre jocurile testate pe Nokia Lumia 930 atunci când i-am făcut review este Galactic Rush, disponibil gratuit în Windows Phone Store. Vă reamintesc că am primit acest telefon în teste de la Marketonline.ro, dar hai să aflăm mai multe despre...

Unul dintre jocurile testate pe Nokia Lumia 930 atunci când i-am făcut review este Galactic Rush, disponibil gratuit în Windows Phone Store. Vă reamintesc că am primit acest telefon în teste de la Marketonline.ro, dar hai să aflăm mai multe despre joc în următoarele rânduri.

Galactic Rush este un endless runner side scrolling cu tematica spațială, în cadrul căruia veți ghida un astronaut printre capcane, alieni și obstacole, ajungând de pe Lună pe planete din sistemul solar. Aveți la dispoziție powerup-uri și personaje deblocabile, inclusiv animale de companie pentru personajul principal. Primul nivel gratuit este Luna, următoarele fiind disponibile contra cost (1.49 dolari), sau deblocate dacă strângeți destul DNA sau ajungeți măcar la 1500 de metri alergați în primul nivel.

Galactic Rush​

Există și un Hall of Fame în acest joc, unde vă puteți compara scorurile cu ale prietenilor și să obțineți achievementuri. în zona Lounge veți alege personajul cu care jucați și animalul sau de companie, iar în Laboratory puteți cumpăra powerupuri sau debloca personaje folosind "banii" adunați. Controlul e foarte simplu: faceți swipe în sus pentru a sări, swipe în jos pentru a evita obstacolele la înălțime și dublu tap pentru a accelera.

Vă veți întâlni și cu un Yeti uriaș, aruncătoare de flăcări, dar cel mai des întâlnit obstacol e... banală piatră lunară. Puteți face și un salt plus swipe lateral pentru a zbura deasupra prăpastiilor. Galactic Rush este un joc casual distractiv, care nu vă va solicita prea mult și care e bun în doze mici. Nici grafica să nu arată rău, pentru un endless runner. îi dăm nota 8.3 din 10 și îl descărcați de aici.

Nokia Lumia 930, prețuri actualizate:

Galactic Rush review (Nokia Lumia 930)

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×