HTC One M8 For Windows (W8) Își dezvăluie lista completă de specificații

1.196 ori
<b>HTC One M8 For Windows (W8) Își dezvăluie lista completă de specificații</b>Așteptat să debuteze oficial în cadrul unui eveniment din New York pe data de 19 august, iată că astăzi HTC One W8 își dezvăluie lista completă de specificații. &nbsp;Deși numele One W8 pare mult mai interesant la prima vedere, se pare că el...

Așteptat să debuteze oficial în cadrul unui eveniment din New York pe data de 19 august, iată că astăzi HTC One W8 își dezvăluie lista completă de specificații.  Deși numele One W8 pare mult mai interesant la prima vedere, se pare că el este denumit pentru moment HTC One (M8) for Windows.

Printre specificațiile versiunii Windows Phone 8.1 al lui One (M8) vom regăsi un display Full HD Super LCD3 de 5-inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 de 2.3 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, un slot microSD de până la 128 GB și o cameră foto DUO.

La fel ca și în cazul lui One (M8), suntem întâmpinați de o cameră frontală de 5 megapixeli, un slot nanoSIM, difuzoare stereo Boomsound, cât și suport pentru husa HTC Dot View, o funcție ce a venit odată cu noul update la WP 8.1. în timp ce specificațiile sunt deja cunoscute, nu mai rămâne să aflăm decât prețul oficial.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×