Grand Theft Auto: Liberty City Stories disponibil acum pe Android; Soseşte direct cu reducere de 40%

1.332 ori
<b>Grand Theft Auto: Liberty City Stories disponibil acum pe Android; Soseşte direct cu reducere de 40%</b>Cu 10 ani &icirc;n urma jucam pe PSP un titlu GTA numit Liberty City Stories, care aducea o experienţă ceva mai portabilă &icirc;n universul Grand Theft Auto. Asta &icirc;nsemna că misiunile erau mai scurte şi totul se petrecea mai rapid. Ei bine,...

Cu 10 ani în urma jucam pe PSP un titlu GTA numit Liberty City Stories, care aducea o experienţă ceva mai portabilă în universul Grand Theft Auto. Asta însemna că misiunile erau mai scurte şi totul se petrecea mai rapid. Ei bine, acel joc a sosit acum pe Android, unde costă doar 20 de lei, mulţumită unei reduceri promoţionale cu ocazia lansării, de 40%.

GTA Liberty City Stories va pune în pielea mafiotului Tony Cipriani, care face parte din clanul Leone şi tocmai a ieşit din închisoare. Toni încearcă să readucă familia sa la vârful ierarhiei mafiote din Liberty City, având de-a face cu crima organizată, trafic de droguri şi asasinate. Universul rămâne unul open world, plin de misiuni secundare.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories disponibil acum pe Android; Soseşte direct cu reducere de 40%

Rockstar a îmbunătăţit rezoluţia faţă de jocul de PSP şi oferă texturi şi grafică mai bună, dar şi iluminare şi umbre în timp real. Controlul e optimizat pentru mediul touch şi există şi suport pentru joystick. Un aspect binevenit aici e salvarea cross platform, aparent şi cu suport pentru salvările de pe PS2 şi PS3.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories disponibil acum pe Android; Soseşte direct cu reducere de 40%

Veţi putea face şi minigame-uri, precum să livraţi pizza, să conduceţi o ambulanţă, o maşină de poliţie sau un taxi chiar. Ni se promit 10 sau 12 ore de gameplay aici, iar jocul se află în Play Store şi App Store. Pentru cei curioşi, am scris un review aici cu mulţi ani în urmă, înainte să încep cariera la Mobilissimo.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×