QuickMobile listează în ofertă accesorii pentru Samsung Galaxy S7 și S7 Edge

1.966 ori
<b>QuickMobile listează în ofertă accesorii pentru Samsung Galaxy S7 și S7 Edge</b>Lansarea noilor flagship-uri Samsung se apropie cu pași repezi, iar magazinele online &icirc;ncep a lista și accesorii pentru aceste modele. După ce vedeam anterior huse pentru Galaxy S7 și S7 Edge pe Amazon, de astăzi regăsim și pe plan local...

Lansarea noilor flagship-uri Samsung se apropie cu pași repezi, iar magazinele online încep a lista și accesorii pentru aceste modele. După ce vedeam anterior huse pentru Galaxy S7 și S7 Edge pe Amazon, de astăzi regăsim și pe plan local accesorii pentru cele două device-uri, și asta prin intermediul QuickMobile.

În oferta magazinului online tocmai ce au fost introduse folii de protecție, huse transparente, dar și huse de tip book-cover, fiecare dintre aceste produse fiind însoțite de imagini. Aceste materiale par a fi bazate pe leak-urile din ultima vreme ce susțin că noile telefoane vor beneficia de butoane home dreptunghiulare și de camere foto ce nu vor mai ieși foarte mult în evidență.

QuickMobile listează în ofertă accesorii pentru Samsung Galaxy S7 și S7 Edge

Prețurile acestor produse variază de la 29 lei pentru o folie standard de protecție, și până la 79 lei pentru o folie de sticlă ce va proteja display-ul lui Galaxy S7. În cazul huselor, avem parte de modele cu prețuri cuprinse între 25 lei și 99 lei. Oferta QuickMobile în materie de accesorii pentru Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge poate fi consultată aici.

QuickMobile listează în ofertă accesorii pentru Samsung Galaxy S7 și S7 Edge

Mulțumim lui Cristian Mitu pentru pont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×