Jocul Prison Break soseste pe telefonul tau mobil in iunie

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.625 ori
<b>Jocul Prison Break soseste pe telefonul tau mobil in iunie</b>Dupa ce jocul Lost Via Domus, varianta "jucabila" a serialului LOST a fost lansat pe console si PC, a venit randul lui Prison Break sa fie transformat intr-un joc, disponibil pe telefonul mobil. Bazat pe populara serie TV, jocul se va lansa in iunie, prin...

Dupa ce jocul Lost Via Domus, varianta "jucabila" a serialului LOST a fost lansat pe console si PC, a venit randul lui Prison Break sa fie transformat intr-un joc, disponibil pe telefonul mobil.

Bazat pe populara serie TV, jocul se va lansa in iunie, prin initiativa celor de la Vivendi. Ceea ce puteti vedea mai sus sunt primele imagini cu scene din acest joc. Actiunea jocului va va plasa in primul sezon si il veti ghida pe Michael Scofield de-a lungul a 36 de harti in 12 medii de joc diferite. Toate elementele unui joc bazat pe o evadare sunt prezente, de la revolte la sapaturi de tunele.

Avem de-a face cu un joc de aventura, ceea ce inseamna ca veti controla personajul de-a lungul a numeroase zone, conversand cu alti prizonieri, rezolvand puzzle-uri si adunand diverse obiecte. De-a lungul acestui titlu veti interactiona cu 10 personaje din serial, incercand sa evadati. Ramane de vazut daca si jocul inspirat din popularul serial LOST va fi portat pe telefonul mobil, sau daca vom vedea si o varianta de PC a lui Prison Break, dar deocamdata posesorii de telefoane mobile sunt cei norocosi cand vine vorba de astfel de jocuri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×