Truphone trece de la VoIP la GSM, pastreaza tarifele reduse

Autor:  | Publicat în:  VoIP 1.283 ori
<b>Truphone trece de la VoIP la GSM, pastreaza tarifele reduse</b>Truphone a anuntat ca va achizitiona compania SIM4travel, preluandu-i clientii, operatiunile si bunurile, o miscare prin care furnizorul de servicii VoIP evolueaza catre un nou statut. Este o mutare interesanta din partea providerului VoIP din Marea...

Truphone a anuntat ca va achizitiona compania SIM4travel, preluandu-i clientii, operatiunile si bunurile, o miscare prin care furnizorul de servicii VoIP evolueaza catre un nou statut.

Este o mutare interesanta din partea providerului VoIP din Marea Britanie, care va putea deveni astfel un operator global de servicii de telefonie mobila. Truphone permite deja clientilor sai sa efectueze apeluri Wi-Fi la costuri reduse, iar in curand ofertele unice vor fi disponibile si pentru apeluri in retele GSM, toate pe un "singur, universal, SIM Truphone", dupa cum afirma increzator James Tagg, CEO al companiei.

Asistam la intalnirea a 2 tehnologii, platforma Mobile Virtual Network Enabler (MVNE) a celor de la SIM4travel si tehnologia VoIP cu care se mandreste Truphone. Rezultatul va fi o solutie unica, ce va permite clientilor Truphone sa efectueze apeluri GSM la preturi reduse oriunde pe glob. Serviciile VoIP si MoIP ale acestui provider sunt deja disponibile la nivel global si va fi interesant sa observam cum un jucator al pietei VoIP se integreaza in piata GSM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×