Plague Inc review: un joc original, sadic, strategic (Video)

1.458 ori
<b>Plague Inc review: un joc original, sadic, strategic (Video)</b>Plague Inc e un joc foarte original pentru Android, pe care ne-a făcut plăcere să îl jucăm pe tableta Allview TX1 Quasar (preț 999 lei). Acest joc este disponibil gratuit și e de fapt un remake/port pentru un joc flash mai vechi de pe PC. Ideea...

Plague Inc e un joc foarte original pentru Android, pe care ne-a făcut plăcere să îl jucăm pe tableta Allview TX1 Quasar (preț 999 lei). Acest joc este disponibil gratuit și e de fapt un remake/port pentru un joc flash mai vechi de pe PC. Ideea este să infectați întreaga planetă cu un virus/bacterie/ciupercă.

Practic avem aici un simulator de pandemie, unul foarte reușit realizat de către cei de la Ndemic Creations. Jocul ocupa doar 23 MB, necesita Android 2.1 sau versiuni ulterioare și deși e disponibil gratuit, există și o opțiune de upgrade de doar 1 dolar. Cu acest upgrade primiți o interfață mai bună și opțiunea fast forward, pentru că zilele de după infecție să treacă mai rapid. Inteligența artificială este evoluată și veți avea de furcă mult cu țările care lucrează la vindecarea unei boli. Rețineți și că în unele misiuni scopul este să distrugeți populația fără să se creeze un leac, iar în alte misiuni ideea este să infectați populația fără să apară un leac și eventual fără să omorâți pe nimeni.

Plague Inc

Virusul va evolua și de fiecare dată când intră într-o nouă tara primiți puncte ADN, care le mai primiți și că diferite bonusuri sub formă de clepsidra galbenă. Cu aceste puncte puteți cumpăra upgrade-uri ale bolii, precum modalități de transmitere mai variate (prin apă, animale, vânt, sau în funcție de climat). Apoi puteți face virusul rezistent la frig/căldura/medicamente și îi puteți permite să aibă mutații într-o iritație/paranoia/comă. Jocul e sadic, mai ales când planeta începe să moară și acest titlu e foarte bine realizat.

Jocul este excelent dacă aveți cam 20 de minute de pierdut per sesiune, iar vestea bună e că puteți salva sesiunea și continuă mai târziu. îi acordăm lui Plague Inc nota 10 din 10 și îl descărcați de aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×