Unboxing interesant pentru unul dintre cele mai atractive terminale ale momentului: Oppo Find 5 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.994 ori
<b>Unboxing interesant pentru unul dintre cele mai atractive terminale ale momentului: Oppo Find 5 (Video)</b>Comunitatea XDA Developers e celebră pentru hackurile, aplicațiile și mod-urile sale, plus diferite soluții software pentru smartphone-uri și tablete. Ei bine, se pare că unii utilizatori ai comunității s-au apucat de unboxing-uri, după cum...

Comunitatea XDA Developers e celebră pentru hackurile, aplicațiile și mod-urile sale, plus diferite soluții software pentru smartphone-uri și tablete. Ei bine, se pare că unii utilizatori ai comunității s-au apucat de unboxing-uri, după cum vedeți și în clipul de mai jos, unde se află scoaterea din cutie a lui Oppo Find 5.

La XDA unboxing nu înseamnă doar scoaterea din cutie a terminalului, ci și un ton glumeț și câteva poante, plus o disecție atentă și detaliată a smartphone-ului. Atunci când a fost anunțat în luna decembrie, Oppo Find 5 era unul dintre primele smartphone-uri cu ecran de 5 inch Full HD. Acest model cu slot microSIM nu s-a lansat încă și e așteptat pe piața în această lună. Terminalul dispune de un ecran IPS LCD de 5 inch, cu rezoluție de 1080 x 1920 pixeli, 16/32 GB memorie internă, 2 GB RAM și nu are slot microsD.

Oppo Find 5 beneficiază și de tehnologie Dolby Mobile, HSPA+ și are o cameră de 13 megapixeli cu autofocus, bliț LED, geotagging, HDR și captura video 1080p la 30 fps. Handsetul rulează Android 4.1 Jelly Bean, folosindu-se de un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad core de 1.5 GHz. Mai multe detalii aflați din disecția de mai jos.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×