PUBG Mobile este acum disponibil în România, gratuit în Play Store și App Store

3.914 ori
<b>PUBG Mobile este acum disponibil în România, gratuit în Play Store și App Store</b>O lansare mult așteptată pe mobil a fost și cea a jocului PlayerUnknown's Battlegrounds, titlu care de astăzi ajunge și la noi în țară pe platformele Android și iOS. Jocul este complet gratuit și vine într-un pachet de aproximativ 700 MB, astfel că

Mult aşteptatul PlayerUnknown's Battlegrounds a sosit în sfârşit în varianta finală pe Android şi iOS şi poate fi descărcat inclusiv în România. Mie îmi apare pe iPhone 7 şi Galaxy S9+, deci e oficial, e aici. Este gratuit în ambele Store-uri şi apare în limba engleză, spre deosebire de acea versiune în chineză încercată de mine cu ceva vreme în urmă, cu obligativitatea logarii in servicii de socializare chineze.

PUBG Mobile

Am şi jucat noua variantă a shooterului şi se pare că este cea care reproduce fidel experiența PUBG de pe PC, nu aceea mai arcade pe care o luasem din Store-ul chinezesc şi v-o prezentasem pe Xperia XZ1 Compact. Varianta în engleză debuta în beta în Canada acum o săptămână, pentru ca apoi APK-ul să ajungă rapid pe Internet şi să fie descărcat de toată lumea mai mult sau mai puțin legal. E un joc foarte solicitant şi pe Galaxy S9+ un meci de jumătate de oră mănâncă şi 20-25% din baterie dintr-un foc.

PUBG Mobile

E bizar faptul că nu e deloc clar cum va scoate Tencent bani din acest joc, dar IAP-urile par să fie soluţia. Lumea o să vrea să îşi cumpere costume şi echipamente fistichii şi va da banii pe asta. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu PUBG, jocul este unul de tip Battle Royale, în care 100 de jucători sunt aruncaţi pe o hartă de 8 x 8 km şi sunt lăsaţi să supravieţuiască acolo.

Pornim la drum sărind din avion, golaşi şi fără arme sau armură. Pe parcurs găsim arme automate, căşti de protecţie, veste antiglonţ, medicamente, powerup-uri şi chiar vehicule. Până şi automobile Dacia vechi sunt folosite aici ca transport, dintr-un motiv sau altul. Avem și ATV-uri și camioane militare. Controlul touch este bine implementat, deşi pe o diagonală mică o să te încurci în degete cu siguranţă.

Personal am o singură strategie: mă feresc de toţi jucătorii, aştept până se restrânge spaţiul şi am rămas vreo 16 oameni, apoi îi calc pe toţi cu maşina. Găsiţi jocul aici:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×