PUBG Mobile Beta debutează în Play Store cu funcţii experimentale şi noutăţi

1.752 ori
<b>PUBG Mobile Beta debutează în Play Store cu funcţii experimentale şi noutăţi</b>În vreme ce Fortnite se lasă așteptat pe Android, iată că Tencent aduce pe această platformă o nouă versiune a lui PUGB Mobile, una de tip experiment destinată acelor gameri care vor să încerce primii cele mai noi funcții care sunt adăugate

Tencent a luat decizia de a oferi încă o versiune a jocului PUBG Mobile în Play Store, una experimentala pe care să testeze noutăţile jocului. E vorba despre PUBG Mobile Beta, care e gratuit dar necesită înregistrare. Deocamdată nu mai sunt locuri vacanţe, dar se vor elibera pe viitor.

PUBG Mobile încă profită de faptul că Fortnite nu a sosit pe Android pentru a fi cel mai popular shooter Battle Royale de pe mobil. Jocul PUBG în sine a primit recent o actualizare care a dus versiunea la 0.60, dar mai avem de aşteptat până la 1.0 şi varianta finală. Beta-ul nu are IAP-uri şi poate fi descărcat şi jucat de oricine, putând fi creat doar un cont guest, deci nu puteţi salva progresul.

Printre noutăţile care se pot încerca acum în Beta se numără un Arcade Mode War, o versiune rapidă de Arcade Mode, în care se desfăşoară mai rapid acţiunea, pe o zonă mai limitată, cu mai puţini gameri. Beta-ul pune la bătaie funcţii care vor sosi în versiunea 0.7.0. Avem şi o armă nouă, SLR Sniper Rifle, dar şi Portable Closets, cu care putem schimba hainele în timpul meciului.

Sunt şi modificări la nivel de meniu, game mode, map, viewfinder şi designul lor pe ecran. Găsiţi jocul aici, dar din nou, trebuie să se deschidă lista de înscrieri pentru a lua parte la beta.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×