Temple Run: OZ review: un nou endless runner, cu aceeași rețetă, noi fundaluri (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.454 ori
<b>Temple Run: OZ review: un nou endless runner, cu aceeași rețetă, noi fundaluri (Video)</b>Nici nu a sosit bine Temple Run 2 și deja avem încă un joc din serie, Temple Run: Oz, pe care l-am testat pe telefonul Sony Xperia Z (2.649 lei la eMAG). Acest joc costă 99 de cenți și e bazat pe filmul Oz care se afla acum în cinematografe și...

Nici nu a sosit bine Temple Run 2 și deja avem încă un joc din serie, Temple Run: Oz, pe care l-am testat pe telefonul Sony Xperia Z (2.649 lei la eMAG). Acest joc costă 99 de cenți și e bazat pe filmul Oz care se afla acum în cinematografe și spune o poveste fantastică legată de legenda vrăjitorului din Oz.

Temple Run Oz păstrează același gen de acțiune de tip endless running, doar că aduce de această dată și maimuțe zburătoare drept inamici care vă urmăresc și noi zone prin care să alergați. Aveți la dispoziție o pădure întunecată, un cimitir, o pădure plină de ruine și veți avea și un mini game, sub forma unei curse cu balonul, printre cristale verzi, pe care trebuie să le evitați. Jocul pare puțin mai ușor decât Temple Run 2, iar controlul a rămas cam la fel ca la titlul precedent, bazat pe mișcări swipe pentru a sări peste obstacole, a aluneca sub ele sau a lua viraje.

Temple Run: OZ​

Aveți și o serie de powerup-uri și upgrade-uri pe care le puteți cumpăra din magazinul jocului folosindu-vă de banii de aur adunați în timp ce alergați. Veți aduna și smaralde, folosite pentru a învia personajul principal în cazul în care ia o cotitură greșită sau e prins de o maimuță. Temple Run Oz ocupa 28 MB, necesita Android 2.2 și versiuni ulterioare și primește de la noi o notă de 8.5 din 10, deoarece tinde să devină ușor plictisitor. îl descărcați de aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×