CEO-ul Lenovo lasă de Înțeles că BlackBerry ar fi de achiziționat

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 793 ori
<b>CEO-ul Lenovo lasă de Înțeles că BlackBerry ar fi de achiziționat</b>Research in Motion a dispărut în ianuarie 2013 și a lăsat locul companiei BlackBerry. Impactul celor două noi telefoane nu a fost estimat și aici mă refer la BlackBerry Z10 și Q10. Zilele acestea prin intermediul Orange testez un BlackBerry Z10...

Research in Motion a dispărut în ianuarie 2013 și a lăsat locul companiei BlackBerry. Impactul celor două noi telefoane nu a fost estimat și aici mă refer la BlackBerry Z10 și Q10. Zilele acestea prin intermediul Orange testez un BlackBerry Z10 și cu câteva impresii voi reveni cât de curând pe Mobilissimo.ro.

CEO-ul Lenovo se numește Yang Yuanqing și într-un interviu către o publicație franceză a declarat că achiziția BlackBerry ar avea sens, dar mai întâi se impune o evaluare corectă a acestui brand/ companii în industrie. Ar dori să spun că BlackBerry nu-i sperie, doar că se impune o estimare corectă a prețului.

Lenovo se descurcă bine prin Asia și aici mă refer la piața de telefoane și tablete. Prin România au ajuns cu câteva tablete, dar niciuna dintre ele nu mi-a stârnit interesul în particular. Am văzut Lenovo K900 la MWC Barcelona 2013 și arată foarte bine pe partea de design, nu știu cât de puternic este hardware-ul Intel și cât de bine rulează Android în acest moment, dacă se va ridica la nivelul smartphone-urilor de top de la Samsung, HTC, Sony, etc.

Achiziția BlackBerry de către Lenovo ar fi de efect pentru compania chineză. Nu știu cât i-ar ajuta în dezvoltarea unor telefoane și tablete. Android este la mare căutare în prezent și BlackBerry 10 joacă rolul nou venitului, dorind a miza pe segmentul business și mai puțin pe cel de consumer.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×