The Sleeping Prince Review (BlackBerry Passport): prințul adormit aruncat pe platforme e amuzant, dar controlul e cam imprecis (Video)

823 ori
<b>The Sleeping Prince Review (BlackBerry Passport): prințul adormit aruncat pe platforme e amuzant, dar controlul e cam imprecis (Video)</b>E greu să mai inovezi în lumea platformerelor, unde toate jocurile sunt cam la fel, dar iată că Sleeping Prince reușește să o facă. Astfel, jocul ne permite să controlăm un prinț complet adormit, pe care îl aruncăm pe o serie de platforme. Am...

E greu să mai inovezi în lumea platformerelor, unde toate jocurile sunt cam la fel, dar iată că The Sleeping Prince reușește să o facă. Astfel, jocul ne permite să controlăm un prinț complet adormit, pe care îl aruncăm pe o serie de platforme.

Am testat jocul pe BlackBerry Passport, descărcându-l din Amazon App Store gratuit. De remarcat faptul că acest titlu are un control cam imprecis, iar aruncarea prințului prin iarbă sau prin camerele castelului e aproximativă. El poate și mânui cumva o sabie și are diferite powerup-uri pe care le poate folosi. Veți putea utiliza și trambuline și să vă înălțați folosind un soi de zână corpolenta.

The Sleeping Prince Review (BlackBerry Passport): prințul adormit aruncat pe platforme e amuzant, dar controlul e cam imprecis (Video)

De-a lungul nivelelor veți aduna lacrimi și stele, având ca scop în fiecare nivel atât un anumit număr al acestora de cules, cât și un timp limită. Titlul oferă 40 de nivele, toate cu dificultate destul de scăzută, zic eu. Fizica jocului este bună, iar inițial The Sleeping Prince avea un sistem de energie, care uneori va putea lăsa chiar în mijlocul unui nivel fără puterea de a face vreo mișcare.

The Sleeping Prince Review

Ei bine, acesta a fost înlăturat, spre bucuria jucătorilor. E foarte ușor să ratați anumite salturi aici, de aceea va fi greu să atingeți timpul limită, pentru că nu aveți un control clar definit. Jocul e copilăros și are o grafică colorată, care arată bine. Am apreciat divertismentul pe care îl oferă, dar controlul e marele său defect. îi acordăm nota de 8.3 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui BlackBerry Passport îl puteți afla de aici.

The Sleeping Prince Review (BlackBerry Passport)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×