O imagine ajunsă pe web ar prezenta lookul lui Windows 10 pe telefon, cu un Start screen arătos

1.514 ori
<b>O imagine ajunsă pe web ar prezenta lookul lui Windows 10 pe telefon, cu un Start screen arătos</b>WindowsPhoneItaly ar fi avut ocazia să vadă în acțiune un terminal cu Windows 10 pentru telefoane la bord, recreând experienta handsetului în imaginile de mai jos. Ele înfățișează un wallpaper panoramic, care se întinde de ecranul Start la...

WindowsPhoneItaly ar fi avut ocazia să vadă în acțiune un terminal cu Windows 10 pentru telefoane la bord, recreând experienta handsetului în imaginile de mai jos. Ele înfățișează un wallpaper panoramic, care se întinde de ecranul Start la lista de aplicații.

Fundalul se afla în spatele tile-urilor, care sunt în acest caz semi-opace, iar lista de aplicații primește și ea în sfârșit un fundal. Acest leak e aliniat cu randari similare văzute în ultima vreme și cu speculații ce afirmă că Windows 10 va fi mai personalizabil și mai arătos. Pe 21 ianuarie va avea loc o conferință Microsoft în cadrul căreia vom afla ce ne-a pregătit firmă din Redmond la capitolul Metro/Modern pentru Win 10.

Va fi foarte interesant de văzut dacă acel mod 3D touch de interacțiune cu tile-urile (aparut cu zvonurile despre Lumia 1030) este real și ce presupune mai exact utilizarea să. Dacă până acum Windows 10 pentru tablete și PC-uri a avut parte de multe previewuri, scăpări și analize video, Windows 10 for Phones rămâne în mare un mister. Cum vi se pare această abordare de design?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×