Tomb Raider pe telefoanele din seria N

1.186 ori
<b>Tomb Raider pe telefoanele din seria N</b>Conform GamesIndustry, Eidos, casa editoare de jocuri tocmai a încheiat o afacere cu Nokia pentru a furniza&sbquo; jocul Tomb Raider integrat pe telefoanele din seria N. Dacă aceste jocuri vor fi integrate în telefon, ar putea constitui un instrument...

Conform GamesIndustry.biz, Eidos, casa editoare de jocuri tocmai a încheiat o afacere cu Nokia pentru a furniza‚ jocul Tomb Raider integrat pe telefoanele din seria N.

Dacă aceste jocuri vor fi integrate în telefon, ar putea constitui un instrument promoțional extraordinar de bun. Ar putea încuraja oamenii să se gândească să cumpere mai multe jocuri pentru smartphone-urile lor dacă consideră că jocurile integrate sunt de o calitate destul de înaltă, mai ales de vreme ce majoritatea oamenilor nu știu ce pot face, smartphone-urile pe care le dețin, în domeniul jocurilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×