Tomb Raider pe telefoanele din seria N

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.122 ori
<b>Tomb Raider pe telefoanele din seria N</b>Conform GamesIndustry, Eidos, casa editoare de jocuri tocmai a încheiat o afacere cu Nokia pentru a furniza&sbquo; jocul Tomb Raider integrat pe telefoanele din seria N. Dacă aceste jocuri vor fi integrate în telefon, ar putea constitui un instrument...

Conform GamesIndustry.biz, Eidos, casa editoare de jocuri tocmai a încheiat o afacere cu Nokia pentru a furniza‚ jocul Tomb Raider integrat pe telefoanele din seria N.

Dacă aceste jocuri vor fi integrate în telefon, ar putea constitui un instrument promoțional extraordinar de bun. Ar putea încuraja oamenii să se gândească să cumpere mai multe jocuri pentru smartphone-urile lor dacă consideră că jocurile integrate sunt de o calitate destul de înaltă, mai ales de vreme ce majoritatea oamenilor nu știu ce pot face, smartphone-urile pe care le dețin, în domeniul jocurilor.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×