Noile telefoane Meizu din Seria E vor folosi procesoare Exynos 8890, mai puternice decat cele Snapdragon 820

1.692 ori
<b>Noile telefoane Meizu din Seria E vor folosi procesoare Exynos 8890, mai puternice decat cele Snapdragon 820</b>Deși teaserul recent Meizu ce ne informa cu privire la un eveniment de presă ce urmează a avea loc pe data de 10 august, indica faptul că vom primi un smartwatch, nu este exclus ca aici să vedem și noi handseturi mobile. Aparent, viitoarele modele ale

Meizu are programat pentru data de 10 august un eveniment, asociat mai degrabă cu un smartwatch decât cu un telefon, dar am putea vedea şi handseturi la acea dată. Spre exemplu noua Serie E de telefoane a companiei a fost confirmată şi ar putea sosi atunci, cu un CPU furnizat de Samsung.

Exynos 8890

Se pare că Seria E va include modele total diferite faţă de cele de până acum, unele high end cu chipset Samsung Exynos 8890. Meizu a mai folosit procesoare Exynos în trecut, până a primit finanţare de la MediaTek, ceea ce a adus şi nişte obligaţii. În plus, Meizu şi Qualcomm au o dispută în tribunale, deci opţiunile erau limitate.

Exynos 8890

Exynos 8890 este un procesor octa core big.LITTLE 64 bit care foloseşte core-uri custom Samsung Exynos M1 (Mongoose) la 2.3 GHz, în tandem cu 4 core-uri Cortex A53 la 1.56 GHz. Chipsetul e construit pe arhitectura 14 nm FinFET de generaţie a doua şi vine cu suport pentru LTE Categoria 12/13. Testele acestui CPU versus Snapdragon 820 au arătat că procesorul Samsung e superior cel puţin în benchmarkuri multi core.

Exynos 8890

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×