Vodafone live!, acum cu o noua interfata si noi sectiuni

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.890 ori
<b>Vodafone live!, acum cu o noua interfata si noi sectiuni</b>Wall-Street.ro ne informeaza ca Vodafone Romania va lansa o oferta extinsa de continut pentru handseturi, Vodafone Internet pe mobil, oferind utilizatorilor acces la site-uri de stiri, retele de social networking si jocuri. Vodafone live! capata astfel o...

Wall-Street.ro ne informeaza ca Vodafone Romania va lansa o oferta extinsa de continut pentru handseturi, Vodafone Internet pe mobil, oferind utilizatorilor acces la site-uri de stiri, retele de social networking si jocuri.

Vodafone live! capata astfel o noua interfata si noi sectiuni, iar printre site-urile adaptate accesarii de pe mobil se numara antena3.ro, hotnews.ro, realitatea.mobi, wall-street.ro, 9am.ro, cotidianul.ro, dw-world.com, dictionarromanenglez.ro, dictionarenglezroman.ro, forum.computergames.ro, toate recomandari Vodafone Internet pe mobil.

Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania afirma ca lansarea serviciului Vodafone Internet pe mobil a dus la cresterea traficului generat de clientii Vodafone pe site-urile web de 15 ori. In plus, aflam ca la ora actuala peste 50 de site-uri partenere sunt disponibile prin Vodafone Internet pe mobil.

Acelasi serviciu permite accesarea directa a lui Yahoo! messenger, a mailului de la Yahoo! si a unor site-uri ca hi5.com, itsmy.com, chatr.ro, homemade.ro, a blogurilor si forumurilor. La sectiunea "Descarca", veti descoperi cele mai noi jocuri si continuturi media, in vreme ce la sectiunea "Zilnice", utilizatorul va putea accesa date meteo, informatii despre trafic, curs valutar, horoscop si multe altele.

[Via: Wall-street.ro]

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×