Toshiba TG02 si TG03, urmasii smartophone-ului TG01, acum in imagini mai clare

2.753 ori
<b>Toshiba TG02 si TG03, urmasii smartophone-ului TG01, acum in imagini mai clare</b>Dupa ce aflam cu o saptamana in urma ce planuri are Toshiba pentru anul urmator, iata ca zvonurile in legatura cu o adevarata serie de terminale ce ii vor urma lui TG01 s-au adeverit. De aceasta data iata ca beneficiem si de imagini destul de clare cu 2...

Dupa ce aflam cu o saptamana in urma ce planuri are Toshiba pentru anul urmator, iata ca zvonurile in legatura cu o adevarata serie de terminale ce ii vor urma lui TG01 s-au adeverit. De aceasta data iata ca beneficiem si de imagini destul de clare cu 2 dintre urmasii smartphone-ului produs de Toshiba, TG02 si TG03.

Observam ca ambele terminale arata exact ca Toshiba TG01 si ca display-ul de 4.1 inchi domina intreaga parte frontala. Din pacate nu avem prea multe detalii despre specificatiile smartphone-urilor, dar stim ca TG02 va fi practic un TG01 cu Windows Mobile 6.5 preinstalat, dar si rezistenta la apa.

Toshiba Tg03

TG03 va incorpora probabil un GPS si suport pentru canale audio 5.1, dar din pacate si o camera de doar 3 megapixeli, dezamagitor pentru un handset care va vedea lumina zilei in 2010.

Se vorbea la un moment si despre un software de codare video lansat de Toshiba pentru terminalele sale (VideoBox), desi ar fi mai intelept ca producatorul sa procedeze ca Samsung si sa ofere un serviciu de inchiriere a filmelor in stil Samsung Movies.

[Via: Techblog.gr si Techblog.gr si Gsmarena.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×