MGCOOL Band 2 Review: brăţară de fitness accesibilă ca preţ, funcţională şi destul de comodă, un pic zeloasă cu pedometrul (Video) (Introducere, Video Review, Disponibilitate)

1.469 ori
<b>MGCOOL Band 2 Review: brăţară de fitness accesibilă ca preţ, funcţională şi destul de comodă, un pic zeloasă cu pedometrul (Video)</b>În aceste zile cred că îşi freacă mâinile producătorii de echipamente de fitness, pentru că a apărut soarele, vine şi vara în curând şi lumea vrea să dea burta jos. Şi pentru a o face mai evident e nevoie şi de un fitness tracker, iar noi am testat unul..

Introducere

În aceste zile cred că îşi freacă mâinile producătorii de echipamente de fitness, pentru că a apărut soarele, vine şi vara în curând şi lumea vrea să dea burta jos. Şi pentru a o face mai evident e nevoie şi de un fitness tracker, iar noi am testat unul accesibil pentru voi. E vorba despre MGCOOL Band 2, o brăţară de fitness pe care o găsiţi la BangGood.com la preţul de 19 dolari.

În cazul în care brandul nu va suna familiar, aflaţi că MGCOOL e de curând pe piață ca producător independent, și aparține unuia dintre cele mai prolifice startup-uri din zona smart devices a Chinei din ultimii ani. Purtabilul vine cu un încărcător inedit ca design, amintind de un soi de cârlig de rufe. Se încarcă rapid ceasul şi deşi pe hârtie ni se promit câteva ore, unitatea noastră a fost up and running după o oră de alimentare de la PC.

MGCOOL Band 2

Dotată cu un accelerometru cu 3 axe, senzor de puls şi ecran OLED de 0.66 inch, brăţara e gata de sesiuni de jogging, dar puteți și înota, fiind certificată IPX7 pentru rezistenţa la apă. Măsoară caloriile arse şi mişcarea în timpul somnului, iar toate aceste date sunt sincronizate cu aplicaţia de pe iOS sau Android. Eu am sincronizat brăţară cu iPhone-ul meu şi am găsit aplicaţia simplă şi bine organizată.

Accesoriul în sine e comod şi uşor la 29 de grame, dar corpul său e cam rigid pe încheietura mea cel puţin. Măcar cureaua din silicon nu mi-a făcut mâna să transpire excesiv. Măsurarea pulsului a fost destul de precisă, dar la paşi e cam entuziast gadgetul, "grăbindu-i" puţin şi oferind o numărătoare de 1.5 paşi în loc 1 să zic, pe distanţe scurte.

MGCOOL Band 2

Trecerea printre elementele de UI se face cu swipe pe ecran, iar activarea unei funcţii se face ţinând apăsat pe acel "buton" din zona inferioară a ecranului. Cu ajutorul său activăm camera unui telefon de la distanţă, facem şi fotografii şi putem da play la melodii, să le punem pe pauză sau să trecem la următorul cântec. Brăţara ar trebui să vă notifice când primiţi mesaje sau apeluri, prin vibraţii şi mesaje pe acel mic ecran cu rezoluţie de 64 x 48 de pixeli.

Probabil aţi remarcat deja, dar o spun pentru extra siguranţă: avem un ecran monocrom aici. Bateria Li-Po de 80 mAh oferă pe hârtie 7 zile de funcţionare în standby şi mie mi-a oferit cam 2 zile  de funcţionare standard, poate chiar 2, dacă nu facem jogging excesiv. Brăţara este din silicon şi corpul din aluminiu, iar MGCOOL Band 2 aduce şi funcţii de reminder la hidratare, anti furt pentru telefon şi grafice pentru sesiunile de fitness şi somn.

La somn am remarcat că tinde să vadă orice perioadă de inactivitate că o astfel de odihnă, ceea ce alte brăţări mai smart nu fac, dar totuşi e un gadget ceva mai accesibil acesta, în consecință putem să îi iertăm acest neajuns. Pentru cei 19 dolari nu e un pachet rău, mai ales că are şi funcţii de telecomandă pentru telefon. M-aş vedea folosind aşa ceva mai ales pentru alarma de hidratare şi anti sedentarism, sau pentru pulsul bine măsurat.

Video Review MGCOOL Band 2

Disponibilitate MGCOOL Band 2

Prețuri actualizate
  • 1
MGCOOL Band 2
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×