NO.1 G7 Review: smartwatch detaşabil, cu rol de mini smartphone de sine stătător; Se poate conecta şi la Siri! (Video) (Introducere, Video Review, Disponibilitate)

1.837 ori
<b>NO.1 G7 Review: smartwatch detaşabil, cu rol de mini smartphone de sine stătător; Se poate conecta şi la Siri! (Video)</b>Nu în fiecare zi vezi un smartwatch al brandului No. 1 şi nu în fiecare vezi un ceas smart care se conectează la Siri. Am avut ocazia să vedem această funcţie pe No.1 G7, smartwatch bazat pe Android şi care e practic un mini smartphone, având în vedere..

Introducere

Nu în fiecare zi vezi un smartwatch al brandului NO.1 şi nu în fiecare vezi un ceas smart care se conectează la Siri. Am avut ocazia să vedem această funcţie pe NO.1 G7, smartwatch care e practic un mini smartphone, având în vedere funcţionalitatea sa. Aflaţi ce ştie acest mic gadget în rândurile următoare.

NO.1 G7

În primul rând el are două versiuni, una cu curea din material plastic la preţul de 34 de dolari şi una cu curea metalică la 37 de dolari. Noi am testat versiunea a doua şi primul lucru remarcat e că putem înlătura imediat cureaua şi să folosim corpul ceasului fie ataşat la lanyard, fie purtat chiar la gât. Ceasul are un ecran de 1.54 inch, cu rezoluţie de 240 x 240 pixeli şi surpriză!, sub el se afla 3 butoane capacitive.

NO.1 G7 Desfacut

Şi mai surprinzător e că acest device are în spate un capac înlăturabil, sub care găsim bateria de 380 mAh, un slot micro SIM şi unul microSD. Acesta din urmă suportă carduri de până la 8 GB. NO.1 G7 oferă funcţie de apelare telefonică, dar duce conexiunea numai până la 2G. Tot în spate se află un senzor de puls, care nu e chiar cel mai precis din lume, adăugând cam 10 BPM la pulsul meu normal.

La interior, smartwatch-ul are un procesor MediaTek MT2502, 128 MB stocare şi 64 MB RAM. Corpul e din plastic şi oţel inoxidabil şi măsoară 11.2 mm în grosime, iar greutatea este de doar 30 de grame. Ceasul se conectează la terminalele cu iOS sau Android via Bluetooth şi vă permite să le controlaţi camera şi playerul muzical sau video de la distanţă.

NO.1 G7

În mod interesant NO.1 G7 se conectează şi la Siri, realizând un fel de apel spre iPhone care va permite să puneţi întrebarea prin microfonul ceasului şi să auziţi răspunsul prin difuzorul său. Vedeţi și în clip că funcţionează aceasta opţiune fara probleme.  Apropo de difuzor, puteţi asculta muzica direct pe acest mic gadget, cu menţiunea că difuzorul nu e chiar cel mai puternic din lume. Am fost mulţumit de luminozitatea ecranului în schimb şi de culorile afişate.

Pe lângă funcţiile de mai sus mai primim şi pedometru, alertă anti sedentarism, monitorizare a somnului, dar şi o aplicaţie meteo. Există şi funcţie anti furt, iar navigarea în meniuri se face pe bază de swipe şi tap. Avem la dispoziţie o serie de ferestre cu câte 4 iconuri de aplicaţii afişate. Clasicele Calculator, Sound Recorder, Cronometru, Alarma, Lanterna sunt aici, plus o funcţie de vibraţii puternice şi SOS.

NO.1 G7

Există şi variante de watch faces clasice de ales, plus mesagerie, astfel că puteţi vedea mesajele de pe Facebook preluate de pe telefon, dar şi primi şi chiar trimite SMS-uri, folosind un fel de tastatură T9 pentru a le scrie. E un ceas comod şi plin de funcţii, cu o baterie ce oferă lejer 2-3 zile de funcţionare şi un corp care rezistă la stropiri.

Rar am văzut un ceas atât de multifuncţional şi chiar dacă are şi neajunsuri, precum faptul că nu poţi chiar controla camera unui smartphone de la distanţă, iar pedometrul şi senzorul de puls nu sunt 100% precise, la un asemenea preţ facem şi sacrificii. Îi acordăm o notă de 9.5 din 10 şi îl achiziţionaţi de aici.

Video Review NO.1 G7

Disponibilitate NO.1 G7

Prețuri actualizate
  • 1
NO.1 G7
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×