Avantree HS102 Review: Prezentare suport căşti Avantree, cu stand din metal solid (Video)

4.549 ori
<b>Avantree HS102 Review: Prezentare suport căşti Avantree, cu stand din metal solid (Video)</b>Azi e r&acirc;ndul &icirc;ncă unui accesoriu să fie prezentat la Mobilissimo.ro, de această dată un suport special pentru căşti, pe numele său Avantree HS102. El costă 39.99 dolari şi &icirc;n clipul de mai jos vedeţi at&acirc;t unboxingul,...

Azi e rândul încă unui accesoriu să fie prezentat la Mobilissimo.ro, de această dată un suport special pentru căşti, pe numele său Avantree HS102. El costă 39.99 dolari şi în clipul de mai jos vedeţi atât unboxingul, cât şi prezentarea sa, la pachet cu montarea produsului.

HS102 poate fi cumpărat direct de pe Avantree.com, iar cei care cumpără de acolo trebuie să aleagă opţiunea UK din meniul din dreapta sus, astfel nu vor mai trece pe la vamă. Plata pentru produs se face prin PayPal sau cu cardul, iar transportul către România costă 6.99 dolari şi durează aproximativ 2 săptămâni. Scheletul accesoriului Avantree e fabricat din metal solid, iar baza e din silicon moale, ca şi porţiunea în formă de semicerc de sus, pe care e plasată "banda" căştilor.

Avantree HS102

Veţi elibera astfel mult loc în jurul monitorului, pe birou, scăpând de firul cel lung al căştilor, care e ţinut în acel suport circular. Avantree HS102 e un accesoriu universal pentru căşti, suportând modele Bose, Panasonic, Pioneer, Sennheiser şi multe altele. Diametrul bazei este de 15 cm, iar înălţimea stand-ului este de 25 cm.

Avantree HS102 prezentare suport pentru casti

Greutatea e de 360 de grame, iar montajul se face cu porţiunea metalică trecută printr-o fantă a bazei şi ataşată la un decupaj special. Apoi amplasăm acea zonă semicerc în două decupaje pentru a o fixa sus. Baza lui HS102 e stabilă, astfel că nu va fi prea uşor de dărâmat şi îl putem ţine oriunde pe birou sau lângă laptop, fără să ne verse cafeaua.

Avantree HS102

Dispare cablul încurcat al căştilor şi accesoriul se montează în câteva zeci de secunde, fiind foarte intuitiv. Am testat două perechi de căşti pe acest suport, ambele stând excelent pe zona dedicată. Vă recomandăm produsul şi îl găsiţi pe aici și vă puteți folosi de acest cupon pentru a obține o reducere de 10%: HS102J5GOO7XXY0E3.

Prezentare video suport pentru căști Avantree HS102

;

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×