Avantree Powerhouse Review: stație USB de Încărcare pentru 4 terminale mobile, cu design câștigător de premii (Video)

2.136 ori
<b>Avantree Powerhouse Review: stație USB de Încărcare pentru 4 terminale mobile, cu design câștigător de premii (Video)</b>La Mobilissimo.ro nu testam doar telefoane și tablete, sau smartwatch-uri, ci și accesorii pentru acestea. Este și cazul lui Avantree Powerhouse, care primește o recenzie în rândurile următoare. Acesta este un desktop USB charging station, o...

La Mobilissimo.ro nu testam doar telefoane și tablete, sau smartwatch-uri, ci și accesorii pentru acestea. Este și cazul lui Avantree Powerhouse, care primește o recenzie în rândurile următoare. Acesta este un desktop USB charging station, o stație de încărcare USB cu suport pentru 4 terminale mobile.

Device-ul include 4 porturi USB și are prețul de 135.99 lei la eMAG.ro, cu ocazia unei reduceri. Accesoriul a câștigat premiul Red Dot Design pe anul 2014 și este util dacă v-ați săturat să aveți cabluri peste tot și dacă sunteți posesor de telefoane și tablete multiple. Stația de încărcare mulți USB cântărește 305 grame, măsoară 8.5 cm în grosime și poate încărca telefoane, tablete, MP3 playere, sau chiar și headseturi Bluetooth.

Avantree Powerhouse

Puteți schimba capacele din silicon ale lui Avantree Powerhouse, pentru a-i schimba lookul în culori că verde, roșu sau negru. în zona porturilor USB se află mecanisem de prindere cu arici (velcro), care vor ține cablurile fixate și le vor face mai discrete pentru utilizarea lor de zi cu zi. Acest model este compatibil cu toate terminalele iOS și Android. Avantree Powerhouse suporta input AC de 100 - 240 V (0.6 A maximum) la 50/60 Hz, iar la capitolul output, acest device oferă 5 V și 4.5 A.

Avantree Powerhouse Review: stație USB de Încărcare pentru 4 terminale mobile, cu design câștigător de premii (Video)

Porturile USB 1, 2 și 3 oferă încărcare pentru iPad, iPhone, Samsung, HTC și multe alte modele de terminale. Există și un al patrulea port, un Smart Port, care își adaptează amperajul la diferite modele mai pretențioase, cu accentul pe telefoanele mobile mai vechi. Capacele din silicon sunt ușor de înlocuit, iar accesoriul oferă și suport pentru cele 4 terminale pe care le poate încărca, în poziție înclinată.

Avantree Powerhouse - incarcator USB pentru mai multe telefoane

Pe hârtie, acest produs încarca un iPhone în 2 ore și un iPad în 4 ore. La testul nostru am obținut următoarele rezultate:

Samsung Galaxy S4:

 • încărcare priză: 1 oră și 50 minute
 • încărcare Avantree USB 1: 1 oră și 50 de minute
 • încărcare Avantree Smart Port: 1 oră și 48 de minute

iPhone 5:

 • încărcare priză: 2 ore
 • încărcare Avantree USB 1: 2 ore și 5 minute
 • încărcare Smart Port: 1 oră și 50 de minute

Karbonn Titanium S6:

 • încărcare priză: 2 ore și 30 de minute
 • încărcare Avantree USB 1: 2 ore și 30 de minute
 • încărcare Smart Port: 2 ore și 40 de minute

iPad Mini:

 • încărcare priză: 3 ore și 30 de minute
 • încărcare USB 1: 3 ore și 40 de minute

Allview Wi8G:

 • încărcare priză: 2 ore și 30 minute
 • încărcare USB 1: 2 ore și 50 de minute

Allview Viva H7 Xtreme:

 • încărcare priză: 4 ore
 • încărcare USB 3: 4 ore și 20 de minute

în mare, Avantree Powerhouse oferă un timp de încărcare cam cu 10 minute mai ridicat față de cel de la o priză normală. Accesoriul e foarte portabil și comod, vă scapă de firele inutile și vine la pachet cu cabluri microUSB. El ascunde cablurile în mod discret și nici nu îi veți simți prezența pe birou. îi acordăm nota 9.5 din 10 și singură dorință pentru un viitor model ar fi o încărcare mai rapidă.
​

Avantree Powerhouse Review: stație USB de Încărcare pentru 4 terminale mobile, cu design câștigător de premii (Video)

Avantree Powerhouse prețuri actualizate:

Avantree Powerhouse Review

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×