Chromecast Audio Review: micul dongle audio în formă de puc, care oferă o nouă viaţă difuzoarelor tale vechi (Video)

1.695 ori
<b>Chromecast Audio Review: micul dongle audio în formă de puc, care oferă o nouă viaţă difuzoarelor tale vechi (Video)</b>Avem cu toţii o pereche de difuzoare vechi acasă, o combină sau un sistem audio pe care nu &icirc;l mai folosim. Ce aţi spune dacă aţi afla că puteţi şterge praful de pe acel sistem şi să &icirc;l conectaţi la colecţia voastră de muzică din...

Avem cu toţii o pereche de difuzoare vechi acasă, o combină sau un sistem audio pe care nu îl mai folosim. Ce aţi spune dacă aţi afla că puteţi şterge praful de pe acel sistem şi să îl conectaţi la colecţia voastră de muzică din cloud. Şi asta prin intermediul lui Chromecast Audio, de la Google.

Micul dongle rotund a fost lansat în 2015 şi costă 35 de dolari. El se alimentează de la priza şi se conectează prin cablu audio la difuzoare. Nu e nevoie de vreo telecomandă şi îl puteţi vedea în acţiune în recenzia video de mai jos, în stil RetroReview, dar cu un device modern ca subiect de această dată.

Chromecast Audio

Nu e nevoie de vreo telecomandă şi smartphone-ul joacă rol de intermediar, fiind folosit pentru conexiunea iniţială a dongle-ului la routerul WiFi. De pe telefon introduceţi parola routerului şi puteţi redenumi gadgetul sau instala aplicaţiile care oferă suport pentru acest "puc de hockey". Miezul experienţei audio este utilizarea lui Google Play Music, cu o colecţie amplă de melodii stocate în cloud şi al căror playback continuă pe combină sau sistem audio şi dacă închidem telefonul.

Chromecast Audio Review

Evident, se poate face şi streaming al melodiilor stocate local sau puteți asculta TuneIn Radio , spre exemplu. Când suntem acasă, putem prelua melodiile de pe PC şi să facem streaming via Plex, sau să ţinem discografiile pe un NAS şi să ascultăm muzica preferată din propriul cloud. Nu există întreruperi la utilizarea lui Chromecast Audio şi calitatea e fără cusur.

Chromecast Audio Review: micul dongle audio în formă de puc, care oferă o nouă viaţă difuzoarelor tale vechi (Video)

E oferit suport pentru playback la 96 KHz şi 24 bit şi există şi un Guest Mode, astfel că un prieten venit în vizită poate să îşi pună playlistul la bătaie de pe telefonul personal, conectându-se la Chromecast. Cu un diametru mai mic de 3 centimetri, aceasta "jucărie" poate înlocui numeroase playere şi gadgeturi şi poate fi un motiv în plus să nu mai casam combina părinţilor, pentru că sistemele audio ale anilor 80 şi 90 încă sunt foarte viabile, dacă le ataşăm un mecanism ajutător precum acest Chromecast Audio.

Chromecast Audio

Sperăm că v-a plăcut această prezentare inedită şi revenim şi cu un review similar pentru Chromecast 2015!

Chromecast Audio prețuri actualizate:

Prezentare video Chromecast Audio

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×