ADATA i-Memory FLASH Drive UE710 este un stick 2 în 1 ce vine și cu un conector Lightning pentru utilizarea alături de terminale iOS

Autor:  | Publicat în:  Gadgets  Accesorii 991 ori
<b>ADATA i-Memory FLASH Drive UE710 este un stick 2 în 1 ce vine și cu un conector Lightning pentru utilizarea alături de terminale iOS</b>Vreme de aproximativ o săptămână am testat și stick-ul de memorie ADATA i-Memory FLASH Drive UE710 - gadget ce poate fi numit drept dispozitiv 2 în 1. Spunem asta pentru că produsul de față oferă atât un conector USB 3.0, dar și unul Lightning ce face

În ultima perioadă am testat aici și alte terminale, respectiv gadget-uri interesante, printre acestea numărându-se proiectorul BenQ W2000, iar acum și stick-ul de memorie ADATA i-Memory FLASH DRIVE UE710. Acesta nu este un stick obișnuit precum cele regăsite pe piață, ci aduce o funcție mai specială.

A-DATA UE710

Ei bine, este vorba despre un stick 2 în 1 dacă poate fi numit astfel, gadget ce oferă atât un conector USB 3.0, dar și unul Lightning pentru a fi utilizat alături de un iPhone, iPad sau chiar și un iPod. Modelul primit de noi la teste oferă 64 GB spațiu de stocare, suficient încât să păstreze toate fișierele dorite.

A-DATA i-Memory Flash Drive UE710

După cum probabil bănuiți, putem copia fișiere de pe computer pe stick - materiale ce mai apoi pot fi deschise pe iPhone prin intermediul unei aplicații dedicate. Se acceptă fișiere foto, muzică, videoclipuri (chiar și la rezoluție 4K Ultra HD), dar și documente. De asemenea, în cadrul aplicației denumite i-Memory avem și un manager de fișiere dedicat.

Captura ecran i-Memory

Prima opțiune de aici este cea - External Storage - de unde putem accesa fișierele stocate pe stickul de memorie și unde avem cele 5 categorii de care vă precizam mai sus (Photo, Music, Video, Document, File Manager). Putem copia fișierele de pe stick în memoria telefonului sau a tabletei, dar și viceversa.

Aceleași opțiuni le regăsim și în cadrul opțiunii secundare numite My Phone, iar următoarea opțiune din aplicație este cea denumită Status de unde putem vedea dacă fișierele au fost copiate dintr-un mediu de stocare în celălalt. Nu în ultimul rând există secțiunea Setări unde avem detalii despre versiunea software a aplicației, numele device-ului, și posibilitatea de a goli memoria cache și de a crea un backup pentru contactele aflate pe smartphone.

Per total, stick-ul ADATA i-Memory FLASH Drive UE710 se recomandă în special pentru cei care fotografiază sau filmează mult - aceasta fiind o metodă foarte rapidă de transfer și stocat al fișierelor realizate pe un mediu extern. Desigur, putem copia filme pe acest stick și ulterior urmări pe tabletă sau telefon fără a umple memoria internă a dispozitivului. 

Mai jos puteți găsi și impresiile pozitive/negative formate despre acest stick de memorie, și aflați că eMAG comercializează acest produs în variante cu 32, 64 sau 128 GB spațiu de stocare - prețurile începând de la 306 lei.

Puncte forte:

  • Viteza rapidă de transfer
  • Dimensiunile reduse
  • Capacitatea de stocare
  • Suport redare video 4K

Puncte negative

  • Prețul cam mare
  • Corpul din plastic pare fragil și dă senzația de ieftin
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×