iPod Nano 5th generation, intr-o recenzie Mobilissimo.ro (Video)

2.922 ori
<b>iPod Nano 5th generation, intr-o recenzie Mobilissimo.ro (Video)</b>O data cu noul an, 2010, Mobilissimo.ro efectueaza o premiera, o recenzie a unui terminal ce nu este un telefon mobil (iPod nano 5th generation in acest caz). O alta premiera este faptul ca aceasta este prima recenzie in limba romana a noului media player...

Odata cu noul an, 2010, Mobilissimo.ro efectueaza o premiera, o recenzie a unui terminal ce nu este un telefon mobil (iPod nano 5th generation in acest caz). O alta premiera este faptul ca aceasta este prima recenzie in limba romana a noului media player Apple. Dar iata recenzia:

iPod Nano 5 este cel mai nou model din seria Nano, cu numeroase imbunatatiri fata de precedentul player, iPod Nano 4. Printre acestea se numara viata crescuta a bateriei (14 ore acum, in loc de 8), un display TFT cu 20% mai mare (masurand 2.2 inchi), suport widescreen si prezenta in premiera a unei camere pe acest gadget Apple.

Camera suporta captura video la un nivel destul de impresionant, filmand VGA cu codare H.264, la o rezolutie de 640 x 480 pixeli cu 30 fps, plus inregistrare audio AAC. Evident, avand de-a face cu un player Apple, care vine cu faimoasele casti ale companiei, trebuie sa mentionam ca sunetul oferit de acest iPod este incredibil, iar basul este pe masura. iPod Nano 5 vine cu TV out, suport pentru subtitrari, sincronizare iTunes si memorie interna de 8 sau 16 GB.

Costa cca. 220 de dolari cumparat de pe eBay (transport inclus), sau in jur de 270 dolari in magazinele online romanesti.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×