Prezentare Avantree Jogger Plus: căști Bluetooth stereo cu suport NFC şi design excelent pentru jogging (Video)

1.845 ori
<b>Prezentare Avantree Jogger Plus: căști Bluetooth stereo cu suport NFC şi design excelent pentru jogging (Video)</b>Iată-ne azi cu un nou accesoriu destinat pasionaţilor de sport, de această dată un headset Bluetooth stereo numit Avantree Jogger Plus. El costă 49.99 dolari, iar transportul către Rom&acirc;nia ajunge la 6.99 dolari. &nbsp; El poate fi comandat de...

Iată-ne azi cu un nou accesoriu destinat pasionaţilor de sport, de această dată un headset Bluetooth stereo numit Avantree Jogger Plus. El costă 49.99 dolari, iar transportul către România ajunge la 6.99 dolari.

El poate fi comandat de pe site-ul Avantree.com, cu menţiunea că trebuie să bifaţi UK pentru a nu vă complica inutil cu vama. Produsul soseşte în 15-20 de zile şi plata se poate face cu cardul sau prin PayPal. Avem de-a face cu un headset ideal pentru pasionaţii de jogging, care e rezistent la transpiraţie şi vă scapă de fire în plus de conectat la telefon.

Avantree Jogger Plus are un microfon HD integrat, deci poate fi folosit și pentru convorbiri telefonice. Beneficiem şi de un chip avansat CSR pentru reducere a zgomotului, iar headsetul vine cu o bandă elastică trecută în spatele capului care fixează ideal perechea de căşti. Veţi uita practic că le purtaţi după o perioadă mai lungă. Accesoriul e uşor şi comod, iar volumul său e ridicat şi sunetul e clar.

Avantree Jogger Plus

Căştile nu intră chiar în ureche, ci stau mai degrabă la intrare, ceea ce nu scade din comoditate. Bateria asigura 12 ore de playback muzical, sau 13 ore de convorbiri şi se încarcă în 2.5 ore. Avem parte şi de pairing one touch NFC, prin atingerea unui telefon ce suportă această tehnologie. Se poate face pairing Bluetooth simultan cu 2 terminale mobile ce suportă Bluetooth 4.1, după cum vedeţi şi în prezentarea noastră video.

Căştile oferă acustică stereo Hi-Fi şi funcţionează fără probleme în tandem cu modele Android sau iOS şi Windows Phone. Pentru setup trebuie să ţinem apăsat butonul cel mare de pe cască dreapta timp de 5 secunde, până ce LED-ul de deasupra sa face flash-uri roşu/albastre. Apoi activăm Bluetooth pe telefon, detectăm headsetul şi începe sincronizarea.

 Prezentare Avantree Jogger Plus: căști Bluetooth stereo cu suport NFC şi design excelent pentru jogging (Video)

Nu există delay sesizabil la playback şi folosim butoanele de pe cască dreaptă pentru forward şi back în playlist, iar cele de pe cască stânga pentru volum jos şi sus. Există şi un port microUSB discret utilizat pentru încărcarea acestui device. Avantree Jogger Plus e compatibil cu toate mărcile de telefoane, tablete, PC şi laptopuri, cu condiţia să aibă suport Bluetooth sau NFC.

 Prezentare căști Bluetooth stereo Avantree Jogger Plus

Pentru resetare trebuie ţinut apăsat butonul din dreapta al căştii drepte timp de 6 secunde. Acest produs e perfect pentru cei care vor să facă sport fără să li se lipească de gât firul căştilor sau să trebuiască să aibă grijă la crengi şi vegetaţie din cauza acestuia. E un headset comod, ergonomic şi cu volum ridicat şi acustica HiFi pe care îl recomandăm!

Îl puteți achiziționa de aici.

 Prezentare video Avantree Jogger Plus

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×