Prezentare Avantree Torpedo + cupon reducere: soundbar portabil cu 2 difuzoare şi surround 3D, plus mega bass (Video)

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 1.715 ori
<b>Prezentare Avantree Torpedo + cupon reducere: soundbar portabil cu 2 difuzoare şi surround 3D, plus mega bass (Video)</b>V-am prezentat &icirc;n ultimul an o serie de produse marca Avantree, inclusiv modelul Priva II, un emiţător Bluetooth, dar şi dock-ul Avantree Powerhouse, care vă scapă de firele &icirc;ncurcate &icirc;n timpul &icirc;ncărcării. Azi vă prezentăm...

V-am prezentat în ultimul an o serie de produse marca Avantree, inclusiv modelul Priva II, un emiţător Bluetooth, dar şi dock-ul Avantree Powerhouse, care vă scapă de firele încurcate în timpul încărcării. Azi vă prezentăm modelul Avantree Torpedo, un soundbar portabil cu 2 difuzoare incluse şi surround 3D.

Acest accesoriu e teoretic un difuzor extern conectabil la telefon, tableta şi laptop via Bluetooth, dar în realitate e mult mai mult de atât. El costa puţin peste 200 de lei pe site-ul Amazon şi ne oferă surround 3D, util pentru filme şi jocuri, dar şi pentru audiţia de concerte spre exemplu. Conexiunea dintre soundbar şi device-ul vostru se face fie via Bluetooth 4.0, sau prin cablul audio ce vine la pachet cu Torpedo.

În cutia soundbar-ului se află un cablu USB pentru alimentare, cablu audio şi o cheiţă metalică pentru resetarea device-ului. Ea se introduce într-un mic orificiu în spate dacă e cazul. La bordul lui Avantree Torpedo se află o baterie de 2200 mAh şi 3.7 V (baterie Lithium), ce oferă până la 6 ore de timp de funcţionare.

Avantree Torpedo review

Încărcarea durează 3 ore, folosind un alimentator de 5v. Produsul Avantree are o acoperire de 10 metri via Bluetooth şi integrează două difuzoare de 5W şi un subwoofer pasiv. Răspunsul de frecvenţa este între 50 Hz şi 20 kHz, iar tăria volumului ajunge peste 85 de dB. Acest soundbar are forma unei ciocolăţi Toblerone un pic mai mari şi cântăreşte 470 de grame.

Dimensiunile sale sunt de 270 mm x 58 mm x 50 mm şi există 3 moduri de funcţionare aici: 3D Surround Stereo, Super Bass şi Balance Audio. Puteţi alterna între ele apăsând butonul fizic din spatele acestui device, cel folosit şi pentru Power. 3D Surround oferă un surround excelent, ideal la jocuri şi mai ales filme, în vreme ce Super Bass e fantastic simţit într-o melodie cu mult bas, fie dubstep sau hip hop, făcând masa pe care stă difuzorul să vibreze serios.

Avantree Torpedo soudbar

Modul Balance Audio realizează un echilibru între treble, bas şi voce pe acest soundbar. V-am prezentat în cadrul recenziei video modul în care funcţionează Torpedo conectat via Bluetooth sau fir la telefonul Coolpad Modena. Conexiunea a fost rapidă şi muzica a fost redată excelent, ca şi sunetul din jocul Riptide GP2. Nu exista pic de distorsionare, volumul e ridicat, iar basul e fantastic.

Prezentare Avantree Torpedo + cupon reducere: soundbar portabil cu 2 difuzoare şi surround 3D, plus mega bass (Video)

Acest produs Avantree are 2 picioare pe care sta bine fixat în poziţie orizontală, dar poate fi folosit şi în poziţie verticală. Este un gadget slim şi rezistent, intuitiv de folosit şi se conectează imediat la telefon. Sunt suportate laptopuri, tablete, iPhone-uri, telefoane Samsung, LG, Motorola, Sony şi multe altele. Difuzorul debuta pe Amazon în această vară, în iunie şi îl consider ideal şi dacă vreţi să ascultaţi muzica în maşina spre exemplu şi nu aveţi un sistem puternic auto.

Avantree Torpedo Review

Acesta e cu siguranţă cel mai puternic difuzor extern testat la Mobilissimo.ro până acum şi cel mai capabil, demn de nota 10. Îl găsiţi pe Amazon şi aveţi de la noi un cupon de reducere de 10% la achiziţie (H9YPOB9I).

Prezentare Video Avantree Torpedo

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×