Prezentare Mercusys AC12G; Router Gigabit pentru internet de mare viteză și cu suport IPTV

673 ori
<b>Prezentare Mercusys AC12G; Router Gigabit pentru internet de mare viteză și cu suport IPTV</b>Din partea celor de la Mercusys a sosit în ultima săptămână spre testare și routerul Mercusys AC12G AC1200, primul model Gigabit din portofoliul companiei despre care veți afla mai multe detalii în rândurile ce urmează

Din partea celor de la Mercusys a sosit în ultima săptămână spre testare și routerul Mercusys AC12G AC1200, primul model Gigabit din portofoliul companiei despre care veți afla mai multe detalii în rândurile ce urmează. De asemenea, prin intermediul unui articol special pe care îl vom posta peste câteva ore tot astăzi veți descoperi și un concurs care vă poate transforma în câștigătorul routerului de față! 

Mercusy AC12G

Revenind la prezentare totuși aflați că în cutia produsului veți găsi pentru început routerul protejat de o folie fină la atingere contra zgârieturilor, un manual de utilizare și setare al dispozitivului, cablul Ethernet - Ethernet, dar și adaptorul de alimentare. În câteva minute poți începe procesul de instalare ce implică conectarea cablului de internet la portul WAN de pe router.

Mercusy AC12G

Ulterior tot ce trebuie să faci este să conectezi și cablul primit în pachet de la router către laptop/PC și începe configurarea. Direct din browser accesând adresa web http://mwlogin.net vei putea personaliza numele rețelei, parola și introduce datele de acces la internet pe care providerul ți le-a oferit la abonare.

Acest router vine echipat cu un port WAN și 3 porturi LAN în spate, cu port pentru alimentare și cu un buton WPS/Reset util pentru atunci când ai nevoie să resetezi conexiunea. Design-ul adoptat de către produs este simplist și zona superioară adoptă o textură liniară care va ține zgârieturile deoparte și la fel și amprentele. 

Mercusy AC12G

După cum precizam și mai sus, acest router este unul Gigabit dual-band ce livrează viteze de până la 300 Mbps în banda de 2.4 GHz pentru activități uzuale, respectiv 867 Mbps în banda de 5 GHz pentru gaming online și streaming video HD fără întreruperi. Un număr de 4 antene externe de 5 dBi sunt include pe acest device, acestea oferind o acoperire și intensitate a semnalului wireless în întreaga casă. 

Există și tehnologia 2x2 MIMO pentru creșterea eficienței transmisiei wireless între mai multe dispozitive, funcția de control parental și se mai oferă și suport IPTV pentru unul din cele 3 porturi Ethernet de pe router. Grație tehnologiilor IGMP Proxy/Snooping, Bridge și TAG WLAN se permite streaming-ul IPTV care optimizează materialele video de înaltă rezoluție.

Pentru a te bucura de performanțele acestui router ai nevoie și de o conexiune rapidă la internet, mulți operatori de pe plan local oferind pachete cu viteze Gigabit. Este un router performant, eficient și bun pentru multe activități online, de la browsing și până la gaming online fără întreruperi.

Mai jos aveți lista magazinelor care îl comercializează și revenim cu postarea de concurs imediat!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×