Prezentare Syllable G600: headset wireless Bluetooth 4.0 cu pad-uri din piele pentru urechi şi design excelent (Video)

1.102 ori
<b>Prezentare Syllable G600: headset wireless Bluetooth 4.0 cu pad-uri din piele pentru urechi şi design excelent (Video)</b>Am tot testat diferite headset-uri în ultimele luni, mai toate wireless, dar unul sigur mi-a rămas în minte. E vorba despre Syllable G600, pe care îl puteţi admira mai jos. El este un headset wireless Bluetooth 4.0 foarte comod şi arătos

Am tot testat diferite headset-uri în ultimele luni, mai toate wireless, dar unul sigur mi-a rămas în minte. E vorba despre Syllable G600, pe care îl puteţi admira mai jos. El este un headset wireless Bluetooth 4.0 foarte comod şi arătos. Disponibil pe Amazon la preţul de 30 de dolari el provine de la compania Shenzhen Kaijuyuan Tech.

Compania înfiinţa brandul Syllable în 2011, asociat unor căşti high-end şi la modă, cum e şi produsul de faţă. El este disponibil atât pe negru, cât şi pe alb, roşu, albastru sau galben. Are acoperire wireless de peste 10 metri şi vine în total în 8 nuanţe de tip "candy". Designul în forma literei "U" are scopul de a reduce vibraţiile, iar acest accesoriu vine cu 3 butoane.

Casti wireless Syllable G600

Unul este cel Power, care are şi rol de pairing Bluetooth dacă e ţinut apăsat, plus butoane forward/back, care au şi rol de ajustare de volum. De remarcat că o dublă apăsare de buton Power atunci când sunteţi conectaţi la iPhone va suna ultimul număr apelat, iar o apăsare mai lungă va declanşa Siri. G600 oferă feedback vocal la fiecare acţiune a voastră şi avem şi un LED roşu/albastru care semnalează pairing-ul şi pornirea sau oprirea.

Odată căştile conectate la iPhone via Bluetooth, telefonul va afişa şi nivelul bateriei, sus lângă indicatorul propriu de baterie. Experienţa acustică a fost excelentă, cu un bas foarte bun, voce excelent redată şi un volum ridicat. Sunetul a fost curat, fără pic de distorsionare, nu a existat delay fata de handset şi volumul maxim nu a fost asurzitor, deşi căştile se auzeau destul de tare încât să ascultaţi muzica cu ele la gât, aşa cum fac adolescenţii din ziua de azi.

Syllable G600

Materialul din care sunt realizate pad-urile pentru urechi e piele şi nu a făcut ca urechile să transpire deloc. Lungimea căştilor e uşor ajustabilă şi la pachet primim şi un cablu USB şi unul audio, astfel că putem conecta headset-ul şi la device-uri prin fir, nu doar Bluetooth. Syllable G600 are şi două microfoane şi permite preluarea de apeluri telefonice sau realizarea de comenzi via Siri.

Se poate conecta şi la terminale cu Android şi vine cu suport pentru anulare a zgomotului de fond. Corpul căştilor e uşor şi bateria îi asigură 12 ore de playback, cu 2 ore de încărcare. Pe hârtie ni se promit 30 mW (milliwatt) de output şi 16 Ω (ohm) impedanţă. Produsul Syllable e foarte rezistent la deformare având materialul "memory plastic" folosit ca bază pentru corpul său.

Un produs de nota 10, excelent de folosit vară, atât la jogging, cât şi la gaming, de ce nu.

Puteți comanda Syllable G600 de mai jos:

Syllable G600, prezentare video:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×