Prezentare Tenda A15 (AC750): Amplificator semnal wireless cu setup rapid și compatibiltate cu toate routerele

684 ori
<b>Prezentare Tenda A15 (AC750): Amplificator semnal wireless cu setup rapid și compatibiltate cu toate routerele</b>Din partea celor de la TENDA a sosit pe masa de teste Mobilissimo în ultimele zile și repeater-ul Wi-Fi Tenda A15 (AC750) - model ce funcționează cu orice router și care pune la bătaie suport dual-band (2.4 GHz și 5 GHz)

Din partea celor de la TENDA a sosit pe masa de teste Mobilissimo în ultimele zile și repeater-ul Wi-Fi Tenda A15 (AC750) - model ce funcționează cu orice router și care pune la bătaie suport dual-band (2.4 GHz și 5 GHz). Descoperiți din rândurile de mai jos ce rezervă acest produs și care sunt impresiile formate după utilizare, cât de rapidă este punerea sa în funcțiune și care sunt prețurile practicate de către retailerii de la noi. 

Tenda A15 (AC750)

În primul rând se trece rapid prin procesul de unboxing, asta pentru că dispozitivul de față nu are nevoie de extra cabluri sau mai cine știe ce accesorii pentru a funcționa. Se fa conecta direct la priză și în cutie găsiți un manual de instrucțiuni care vă va ghida în setarea sa. Sunt două opțiuni prin care se poate face asta, fie cu ajutorul IU Web, fie cu ajutorul WPS.

Tenda A15 (AC750)

Opțiunea WPS este cea mai simplă și rapidă de aici și implică conetarea adaptorului la o priză din aceeași cameră cu routerul vostru. Se așteaptă până când LED-ul repeater-ului devine albastru și este necesară ulterior apăsarea butonului WPS de pe router. În decurs de 2 minute se apasă și butonul WPS de pe amplificator. 

Tenda A15 (AC750)

Mai apoi va trebui să reconectați amplificatorul la o priză aflată la jumătatea distanței dintre router și zona fără acoperire Wi-Fi și să conectați dispozitivele Wi-Fi la amplificator. Odată urmați ca la carte acești pași veți avea parte de acoperire Wi-Fi extinsă, în toată casa și în acele zone în care semnalul oferit de router nu ajungea până acum.

Acest repeater TENDA A15 (AC750) funcționează în standardul 802.11 a/b/g/n/ac, vine cu port RJ45, 2 antene externe și dispune de securitate WPA-PSK/WPA2-PSK. Rata de transfer în banda de 2.4 GHz este de până la 300 Mbps, iar în banda de 5 GHz se ajunge la până 433 Mbps. 

Tenda A15 (AC750)

Poate funcționa cu orice router Wi-Fi și router modem DSL și apropo de LED, acesta are o tehnologie intuitivă pentru a indica cea mai bună locație în care să plasați dispozitivul. Tenda A15 este destinat în special utilizării în apartamente mari și case, acolo unde semnalul nu este constant în toate camerel. Acoperă peste 120 metri pătrați și este ceea ce aveți nevoie în cazul în care doriți să vă păstrați actualul router și să extindeți acoperirea sa. 

Puteți găsi acest amplificator Wi-Fi în oferta retailerilor de mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×