Prezentare Tenda Nova MW5 (2-pack): Router WiFi Mesh cu acoperire pentru întreaga casă + concurs

1.756 ori
<b>Prezentare Tenda Nova MW5 (2-pack): Router WiFi Mesh cu acoperire pentru întreaga casă + concurs</b>Continuăm cu seria de prezentări pentru routere, de această dată cu un model marca Tenda. Se numește Tenda Nova MW5 (2-pack) și avem de-a face în cazul de față cu o variantă de tip mesh creată pentru a oferi semnal Wi-Fi în întreaga casă

După cum spune și titlul de mai sus, astăzi am să vă prezint un nou router interesant și anume modelul Tenda Nova MW5 (2-pack), un pachet compus din două unități menite să creeze o rețea mesh pentru întreaga casă. Acoperă un spațiu generos și pe deasupra oferă și caracteristici necesare pentru internet de mare viteză.

De asemenea, există și un concurs special sponsorizat de Tenda despre care aflați detalii la final de articol. Înainte însă vă voi vorbi despre Tenda Nova MW5 și despre impresiile formate pe parcursul utilizării! 

Tenda Nova MW5

Un detaliu important de menționat este că în cazul de față se află versiunea MW5 (2-pack) care include două unități, prima fiind Mesh 5 la care se va conecta cablul Ethernet, iar cea de-a doua fiind Mesh 5s - unitatea care se va conecta la priză pentru a oferi semnal și în alte zone din casă. Împreună acestea acoperă până la 200 metri pătrați, ceea ce le fac perfecte pentru cei care locuiesc la casă.

Tenda Nova MW5

Există și varianta 3-pack care include două unități Mesh 5s și o unitate Mesh 5 dar care bineînțeles se vinde pentru o sumă mai mare. Revenind la router-ul MW5 de aici, aflați că în cutie veți găsi și un cablu Ethernet - Ethernet, dar și un ghid de instalare rapidă disponibil și în limba română pentru a fi ușurat întreg procesul. 

Pași instalare router Tenda Nova MW5:

  1. Conectare a nodului primar Mesh 5 folosind cablul Ethernet 
  2. Conectare device mobil la nodul Mesh 5
  3. Rulare aplicație Tenda WiFi pentru conectarea lui Mesh 5 la internet
  4. Conectare nod secundar Mesh 5s la internet

Aceștia sunt cei 4 pași prin care veți trece rapid și după care vă veți bucura de acces la internet Wi-Fi de mare viteză în întreaga voastră casă. După cum am specificat mai sus, acoperirea este de 200 metri pătrați și aflați că ambele unități de aici împart același SSID, fiind creată o rețea mesh care asigură faptul că toate device-urile sunt conectate la cel mai puternic semnal.

Tenda Nova MW5

Nodul principal Mesh 5 include 2 porturi Gigabit și se promit viteze de peste 100 Mbps în broadband, semn că vă puteți bucura de streaming 4K fără probleme și de gaming în multiplayer. Aflați și că puteți adăuga până la 6 unități mesh într-un setup și că este suportat un număr maxim de 40 device-uri conectate.

Tenda Nova MW5

Routerul Tenda Nova MW5 este ideal pentru cei care stau la casă, sau chiar într-un apartament mai mare unde un singur router nu face față. Aflați că acest router urmează a debuta pe piața locală și că mai multe detalii/specificații despre produs puteți găsi pe site-ul Tenda România ce poate fi accesat de aici!

După cum menționam și mai sus, avem și un concurs pentru voi, premiul fiind un router Tenda AC10 cu viteze Gigabit, 4 antene și conexiune dual-band ce poate fi găsit la vânzare la PC Garage. Pentru a participa este necesar un simplu comentariu mai jos în care să ne spuneți ce router folosiți în acest moment și dacă acesta face față întregului apartament sau casei în care locuiți (după caz).

Câștigătorul va fi ales prin random.org fix peste o săptămână la ora 21:00! Mult succes! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×