Prezentare Tronsmart Element Force+: Boxă Bluetooth rezistentă la apă ce oferă până la 15 ore playback

820 ori
<b>Prezentare Tronsmart Element Force+: Boxă Bluetooth rezistentă la apă ce oferă până la 15 ore playback</b>După ce anterior v-am prezentat într-un material dedicat boxa Tronsmart Element T6 Plus, iată că astăzi mai am să vă vorbesc despre un produs marca Tronsmart. Este tot o boxă după cum ați remarcat probabil din titlu

După ce anterior v-am prezentat într-un material dedicat boxa Tronsmart Element T6 Plus, iată că astăzi mai am să vă vorbesc despre un produs marca Tronsmart. Este tot o boxă după cum ați remarcat probabil din titlu și anume despre modelul Element Force+ care se remarcă printr-un preț mai accesibil față de versiunea mai sus menționată. Aflați din rândurile următoare ce dotări are acest speaker și care sunt impresiile formate după o săptămână de utilizare.

Tronsmart Element Force Plus

Important de precizat din start este că la vânzare veți găsi atât modelul Force cât și pe cel Force+, diferența fiind regăsită doar la capitolul design și greutate. Acum că v-am lămurit cu diferențele, aflați că boxa de față vine la pachet cu un cablu de alimentare USB 2.0 către USB-C, cu un cablu auxiliar 3.5 mm și cu un șnur de purtare care se poate lega de mânerul dedicat de pe corpul boxei.

Tronsmart Element Force Plus

Această boxă are o carcasă robustă cu protecții din cauciuc pentru a ține apa la distanță, fiind oferită aici certificare IPX7. Este destul de greoaie la 670 grame, dar rămâne ușor de transportat. Pe corpul boxei se află butoane fizice dedicate pentru power on/off, egalizator (3 moduri de bass: standard, 3D bass, extra bass), buton M pentru mediul de redare (Bluetooth, microSD, auxiliar), buton pauză/play și butoane volum.

Tronsmart Element Force Plus

Tronsmart Element Force+ oferă două difuzoare care împreună livrează un output de40W și alături se aduce un woofer puternic. Frecvența de răspuns este cuprinsă între 80Hz și 18KHz și se oferă aici drivere de 53mm. Pe partea de porturi se aduce 1x port USB-C pentru alimentare, 1x slot microSD și 1x jack auxiliar 3.5 mm. Boxa se poate conecta prin Bluetooth 5.0 la PC sau smartphone, dar există și NFC la pachet.

Autonomia este un punct forte al acestei boxe care include 2 baterii a câte 3300 mAh, pachet ce se încarcă în aproximativ 3 ore și care oferă autonomie de până la 15 ore la volum mediu. Se pot realiza și apeluri folosind această boxă conectată la telefon și mai aflați că prin apăsarea prelungită a butonului play/pauză se poate activa asistentul vocal de pe smartphone și realiza comenzi vocale pentru redarea audio.

Tronsmart Element Force Plus

Per total boxa Tronsmart Element Force+ reprezintă o achiziție inspirată, mai ales dacă aveți în plan să o luați cu voi peste tot, de la piscină, la camping și în vacanțe în general. Poate fi agățată de un copac în camping grație mânerului dedicat pe care îl are atașat carcasei și faptul că rezistă la apă este clar un plus aici.

Tronsmart Element Force Plus

E drept că nu avem funcția de power-bank precum Element T6 Plus, dar și prețul este mai mic în situația în care avem același pachet de difuzoare. Mi-a plăcut tare mult această boxă și performanța oferită în materie de acustică, fiind tare gălăgioasă. La un nivel al volumului de peste 70% se aude extrem de tare și v-ar putea atrage câteva bătăi în pereți din partea vecinilor dacă stați la bloc. Am fost mulțumit și de cele 3 moduri de bass, iar autonomia este de top.

Cei interesați de achiziție pot găsi în varianta standard aici, iar în versiunea Plus aici. Pentru orice alte întrebări sau nelămuriri vă aștept în secțiunea de comentarii de mai jos! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×