Prezentare Tronsmart Element T6 Plus: Boxă wireless cu acustică de 40W, rezistență la apă și autonomie generoasă

2.196 ori
<b>Prezentare Tronsmart Element T6 Plus: Boxă wireless cu acustică de 40W, rezistență la apă și autonomie generoasă</b>Într-o serie de articole anterioare v-am povestit și despre boxa wireless Tronsmart Element T6 Plus, un dispozitiv tare interesant prin prisma raportului preț-dotări. Vine din partea companiei chineze Tronsmart

Într-o serie de articole anterioare v-am povestit și despre boxa wireless Tronsmart Element T6 Plus, un dispozitiv tare interesant prin prisma raportului preț-dotări. Vine din partea companiei chineze Tronsmart care a reușit să ajungă pe buzele multora grație parteneriatului încheiat cu celebrul fotbalist Luis Suárez, devenit astfel imaginea brandului de origine asiatic probabil pe seama unui contract de multe milioane de euro.

Lăsând fotbalul deoparte revin la boxa T6 Plus și mai precis la prezentarea sa. Veți descoperi din rândurile de mai jos care sunt dotările acestei boxe, capabilitățile audio și care sunt impresiile formate după mai bine de o săptămână de la utilizarea sa astfel încât să știți dacă merită sau nu achiziția. Primul pas din proces îl reprezintă desigur unboxing-ul prin care veți trece foarte rapid.

Tronsmart Element T6 Plus

În cutie se află boxa însoțită de un cablu de încărcare USB - USB-C, un manual de utilizare, dar și un cablu auxiliar 3.5 mm către 3.5 mm. Design-ul adoptat de către boxa Tronsmart de față este tare interesant și modern și se poate camufla de minune într-un decor modern de living sau dormitor. Element T6 Plus adoptă o carcasă cilindrică realizată dintr-o combinație de materiale precum plastic ABS și aluminiu. Are o meșă de tip textură ce acoperă difuzoarele, aluminiu în zona superioară și un soi de cadru din cauciuc mat catifelat la atingere.

Tronsmart Element T6 Plus

Ca porturi se oferă 1x USB Type-C, 1x USB Type-A, 1x 3.5 mm auxiliar, respectiv un port microSD. Sunt butoane pentru a trece la melodia următoare, sau reveni la cea redată anterior, buton pentru efecte egalizator EQ, buton pentru schimbarea mediului de redare (Bluetooth, auxiliar, microSD, stick memorie USB) și nu în ultimul rând butonul power on/off. Volumul și playback-ul (pauză/redare) se controlează prin intermediul unei rotițe aflată în zona superioară.

Tronsmart Element T6 Plus

Acum că v-am lămurit cum se prezintă boxa la acest capitol este momentul să aflați ce promite în materie de dotări hardware. În primul rând aflați că boxa de față vine echipată cu 2 radiatoare pasive care împreună oferă o putere audio totală de 40W și care livrează tonuri joase și un nivel de bass puternic. Tronsmart aduce aici conectivitate Bluetooth 5.0 cu acoperire de până la 20 metri și aflați că frecvența de răspuns este cuprinsă între 20 Hz și 16000 Hz.

Tronsmart Element T6 Plus

Alături de o acustică de calitate e nevoie și de o autonomie pe măsură, această boxă oferind 2 baterii a câte 3300 mAh care asigură până la 15 ore de playback audio (volum mediu) sau până la 20 ore apeluri (volum la 70%). Încărcarea se face în aproximativ 3 ore și mi se pare interesant că producătorul notează o autonomie de 2 ani în standby pentru această boxă.

Tronsmart Element T6 Plus

Greutatea este de 670 grame și poate fi transportată ușor oriunde și oricând pentru a da startul unei petreceri. Am fost încântat de ușurința de utilizare a acestei boxe, dar și de volumul mare pus la dispoziție. Acustica este punctul forte și cele 2 difuzoare își fac treaba de minune ținând cont de dimensiunile device-ului. Și bass-ul este prezent, existând și 3 moduri diferite pentru a regla efectele 3D Bass în funcție de genul muzical ascultat.

Apropo, boxa Tronsmart Element T6 Plus este rezistentă la apă și praf în regim IPX6 fiind ideală și pentru petrecerile din jurul unei piscine la vară. Autonomia este una de top și ca bonus are și rol de powerbank astfel că puteți încărca telefonul de la bateria boxei printr-un cablu USB. 

O listă de prețuri și pachete speciale comercializate de GeekBuying aveți mai jos. Apropo, dacă vă convingeți și un prieten să achiziționeze o asemenea boxă aveți posibilitatea de a le împerechea și crea un sistem stereo pentru a pune la cale o super petrecere! 

Prețuri Element T6 Plus:

  • Boxă + card microSD 32 GB + husă purtare: 69.99 dolari  folosind codul ZMZUAYOV
  • Boxă + card microSD 64 GB + încărcător auto: 69.99 dolari folosind codul YIXEMUCB
  • Boxă + căști wireless i10 TWS: 75.99 dolari folosind codul BVGHZOKI
  • Boxă +  căști wireless Spunky: 79.99 dolari folosind codul VMNCJAPT
  • Boxă (depozit european Polonia): 69.99 dolari folosind codul T6PLUS 
  • Boxă (depozit european Germania): 69.99 dolari folosind codul T6PLUS
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×