Review Allview Android TV (50ATA6000-U): televizorul de 50 de inch ce ne-a ajutat să trecem mai ușor peste finalul Game of Thrones (Introducere, Video Review, Disponibilitate)

2.926 ori
<b>Review Allview Android TV (50ATA6000-U): televizorul de 50 de inch ce ne-a ajutat să trecem mai ușor peste finalul Game of Thrones</b>În ultima lună am avut ocazia să ne jucăm aici la Mobilissimo.ro cu un dispozitiv cu ecran mult mai mare decât suntem obişnuiţi. E Vorba despre un smart TV de la Allview un model Android TV 50ATA6000-U, cu diagonală

Introducere

În ultima lună am avut ocazia să ne jucăm aici la Mobilissimo.ro cu un dispozitiv cu ecran mult mai mare decât suntem obişnuiţi. E Vorba despre un smart TV de la Allview un model Android TV 50ATA6000-U, cu diagonală de 50 inch. Are rezoluţie 4K şi costă 1999 lei la eMAG.ro sar și pe site-ul Allview, iar el te-ar putea ajuta să treci peste tristeţea provocată de sezonul 8 Game of Thrones.

Cam toată lumea e de acord că sezonul 8 a fost slab pentru Game of Thrones, dar mulţi au găsit alinarea în seria "Chernobyl". Scara dezastrului de acum 33 de ani se vede fantastic pe acest panou, dar poţi opta şi pentru producţii ceva mai vesele, precum comedia românească "Oh, Ramona!", ajunsă recent pe Netflix. TV-ul este minimalist ca design, are marginile destul de subţiri, încât te poţi scufunda în experienţa lui "Black Mirror" sezonul 5.

Video-review Allview Android TV (50ATA6000-U)

Montajul său se face rapid, în aproximativ 10 minute, mai ales dacă ai şi o şurubelniţă în cruce la îndemână. Televizorul stă bine la conectivitate, oferind 3 porturi HDMI (unul lateral şi două în spate), plus 2 porturi Full USB, WiFi (inclusiv în banda de 5 GHz), dar şi intrare composite old school. Evident avem şi mufă pentru antenă TV sau cablu, plus slot CI+ pentru a scăpa de set top box.

Pasionaţii de acustică premium vor opta pentru conectarea unui soundbar la ieşirea audio digitală optică. Fără suport acest televizor măsoară doar 10 cm în grosime, în cea mai groasă parte, iar pe majoritatea panoului are doar 2 cm. Greutatea e chiar OK pentru 50 inch/127 cm şi anume puţin peste 11 kilograme. Ecranul este unul excelent şi fără compromisuri şi am vizionat pe el clipuri 4K, HDR la 60 FPS şi au arătat excelent.

Allview Android TV (50ATA6000-U) Unboxing

Sincer vă spun că nu am remarcat diferenţe faţă de rivalii de la Samsung, LG, Panasonic sau Sony, cel puţin la prima vedere. 50ATA6000-U oferă un aspect 16:9, unghiuri largi de vizualizare şi e atât de luminos că puteţi sta mereu cu luminozitatea la 50% şi va fi suficient. Rezoluţia este de 3840 x 2160 pixeli şi avem şi contrast nativ de 5000:1.

Pentru cadrele în mişcare rapidă, precum cele din finala Champions League avem funcţia DNR, adică Dynamic Noise Reduction, care reduce zgomotul imaginii. Este utilă şi pentru transmisiunile de Formula 1. Şi pe partea audio stăm OK, având două difuzoare integrate de câte 10W fiecare. De la bas aveam așteptări mai mari, dar per total am fost mulţumit de gama largă de sunete redate.

Aşa cum aţi aflat încă din titlu, acest model se bazează pe Android TV, cu o interfaţă rapidă, fluidă, fără lag. La bază avem un Android 8.0 Oreo personalizat şi cu aplicaţiile aferente. Televizorul în sine are două ipostaze: cea de TV digital şi cea analogică. Setarea se face rapid şi automat, dar noi ne-am axat pe partea smart mai degrabă.

Avem Chromecast integrat şi Google Assistant, aşa că putem folosi telecomanda şi TV-ul pe post de consolă centrală în casă. Cu ajutorul lor putem controla aspiratorul robot, muzica de pe Google Home, porni Netflix şi YouTube, sau chiar să ne jucăm cu becurile smart. Pe televizorul propriu zis avem acces la Google Play, implicit şi la aplicaţii că Netflix, Plex, HBO GO sau Spotify, iar lista continuă.

Allview Android TV (50ATA6000-U)

Televizorul are şi media player integrat, aşa că puteţi viziona filme, asculta muzică sau vedea poze de pe stick USB sau HDD extern. O veste bună pentru gameri e că putem conecta un controller pentru a ne juca un NFS direct pe televizor sau un Beach Buggy Racing. Există şi funcţie DVR şi evident puteţi conecta o consolă Xbox One X sau PS4 Pro pentru a savura jocuri în grafică 4K.

Review Allview Android TV (50ATA6000-U) fotografie oficiala

Mai multe detalii vă las să aflaţi din clipul video-review realizat pentru acest TV. Dacă preţul vi se pare bun acum, presimt că de Black Friday va fi imbatabil. Îl puteți comanda de pe site-ul Allview sau eMAG.

Video Review

Disponibilitate

Prețuri actualizate
  • 1
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×