Prezentare baterie externă Romoss Polymos 20: 20.000 mAh şi toţi puşi la treabă excelent (Video)

1.510 ori
<b>Prezentare baterie externă Romoss Polymos 20: 20.000 mAh şi toţi puşi la treabă excelent (Video)</b>Produsul pe care nu trebuie să îl uităm din bagaj când plecăm într-o vacanță este și bateria externă, gadget care ne va ajuta de minune atunci când nu dispunem de o sursă de energie pentru a ne conecta smartphone-ul și a continua să fotografiem

Am avut ocazia de-a lungul timpului să interacţionăm cu diferite baterii externe, cu capacităţi mai mult sau mai puţin ridicate, iar recent am doborât recordul la acest capitol. Duse sunt vremurile bateriilor de 10.000 mAh, pentru că noi am testat una de 20.000 mAh. E vorba despre Romoss Polymos 20, care costă 139 lei pe site-ul Romoss.com.ro, sau 228 lei la eMAG.ro.

Avem de-a face aici cu o baterie externă care cântăreşte cam ca o tabletă de 10 inch, adică 445 de grame. Are o carcasă solidă, din ABS/PCS şi 4 LED-uri indicatoare pentru stadiul său de încărcare. Oferă 2 ieşiri pe USB, una cu încărcare rapidă la 5V şi 2.1A şi una clasică, cu 5V şi 1A. De remarcat că puteţi încărca două terminale simultan de la această baterie, fie că e vorba de o tabletă, smartphone, difuzor portabil, consolă PlayStation portabilă sau altele de gen.

Bateria de față foloseşte tehnologie Li-Po şi mi-a încărcat iPhone 7 de aproximativ 7 ori consecutiv fără probleme. Practic asta înseamnă că puteţi sta şi vreo 10 zile sau chiar 2 săptămâni în junglă cu această baterie şi având energie la telefonul mobil. Măsoară 160 x 80 x 22.6 mm şi vine la pachet cu un cablu USB - microUSB de 15 cm. Cu ajutorul aceluia veţi încărca bateria în sine, iar acest proces durează cam 6 ore.

Un smartphone se încarcă în 2-3 ore de la Romoss Polymos 20, dar aici contează foarte mult capacitatea bateriei sale, deci se poate mișca și mai rapid. Este un model destul de dur şi rezistent, are o aderenţă bună şi nu se încinge nici după 10 ore de alimentare. Putem să recomandăm produsul, cu menţiunea că e mai degrabă ideal de cărat în ghiozdan, decât buzunar. Pagina oficială a producătorului o găsiți aici.

Romoss Polymos 20, prețuri actualizate:

Prezentare video Romoss Polymos 20:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×