Sony Walkman NW-WS623 Review: căști rezistente la apă ce vin cu Bluetooth, 4 GB de stocare și încărcare rapidă

1.135 ori
<b>Sony Walkman NW-WS623 Review: căști rezistente la apă ce vin cu Bluetooth, 4 GB de stocare și încărcare rapidă</b>Printre gadget-urile ce le-am testat în ultimele zile s-au numărat și căștile Sony Walkman NW-WS623, produs cu certificare pentru rezistență la apă și praf ce dispune de tehnologia de încărcare rapidă. Avem parte de 4 GB de stocare flash și asta

După ce anterior colegul Alex v-a oferit recenzia căștilor Syllable D300L, astăzi este rândul meu să vă prezint o pereche de căști similare destinate sportivilor ce vin din partea japonezilor de la Sony. Numele complet al acestui produs este Sony Walkman NW-WS623 și un mare plus este memoria internă oferită despre care aflați detalii în rândurile următoare. 

Sony Walkman NW-WS623

Trebuie spus din start faptul că aceste căști nu sunt tocmai accesibile, având un preț de 599 lei în acest moment pe Altex.ro și asta grație unei reduceri în valoare de 70 pe care retailerul o aplică. De asemenea, un lucru bun de știut pentru cei care vor să încarce zeci de albume audio este acela că aceste căști au și o versiune de 16 GB (NW-WS625). Cum cele două produse sunt aproape identice (diferența fiind reprezentată de spațiul de stocare), această prezentare se aplică ambelor perechi de căști.

Sony Walkman NW-WS623

Ei bine, Sony Walkman NW-WS623 sunt special create pentru activități în aer liber, având parte de o rezistență sporită în condiții dure - acesta fiind punctul lor forte. Din punct de vedere al construcției, căștile de față sunt fabricate dintr-o combinație de policarbonat și cauciuc moale, materiale ce sunt regăsite în zona celor două căști și a cablului ce se va sprijini pe gâtul nostru. Este un felling de tip soft-touch la atingere și aflați că greutatea headset-ului este de doar 32 grame.

Sony Walkman NW-WS623

Sony Walkman NW-WS623 dispune de conectivitate Bluetooth și NFC, conectarea la smartphone fiind realizată printr-o singură atingere simplu și ușor. Bateria de la interior promite 12 ore de redare audio a melodiilor .mp3 la 128 kbps și cu modul de sunet ambiental dezactivat. În modul de redare continuu prin Bluetooth și cu modul de sunet ambiental avem 4 ore promise de playback și aflați că încărcarea completă prin intermediul dock-ului special inclus în pachet se va realiza în 1,5 ore și că există aici și un mod de încărcare rapidă care după numai 3 minute oferă 60 minute de redare. 

Sony Walkman NW-WS623

Apropo de dock-ul aici amintit, acesta servește și pe post de adaptor pentru conectarea căștilor la PC și transferul de melodii în memoria internă. Căștile stau chiar bine în urechi, asta în ciuda dimensiunilor mai măricele la prima vedere și aflați că la pachet se oferă atât dopuri de urechi standard pentru uzul de zi cu zi, cât și dopuri special create pentru înot, acestea fiind de culoare neagră.

Printre butoanele aflate pe corpul căștilor se află în primul rând cele de volum, butonul power on/off, cel de play/pauză, rewind și fast forward, respectiv butonul de activare al conexiunii Bluetooth și cel prin care se pot schimba modurile de redare. Aceste căști oferă și certificare IP65/68 pentru rezistență la apă și praf, fiind perfecte pentru înot și sporturi acvatice.

Sony Walkman NW-WS623

Rezistă la apa salină până la 2 metri timp de 30 minute, dar și la temperaturi extreme cuprinse între -5 grade Celsius și 45 grade Celsius. Referitor la capabilitățile de redare audio, volumul este unul chiar ridicat pentru o asemenea pereche de căști rezistente la apă, iar atât bas-ul cât și vocea sunt redate clar și acustica premium se remarcă din start. 

Sony Walkman NW-WS623

Un plus este și modul de sunet ambiental care folosește microfonul din partea stângă și dreaptă a dispozitivului cu scopul de a permite utilizatorului să audă sunetele din jur chiar și atunci când muzica este pornită. Veți fi astfel mai atenți la elementele ce se petrec în proximitatea voastră și continua discuția cu prietenii în timp ce vă bucurați de muzică.

Sony Walkman NW-WS623 le recomand în special pentru un sportiv pasionat de înot și jogging, dar se recomandă la fel de bine și pentru un utilizator obișnuit care caută o pereche de căști premium cu acustică de calitate și certificare pentru rezistență la apă. Și înainte să închei, aflați că Sony oferă aici și funcția de headset pentru apeluri, deci încă un plus.

Găsiți produsul Sony Walkman NW-WS623 în oferta celor de la Altex.ro care afișează un preț de 599 lei pentru varianta pe negru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×