UE Boom 2 Review: bun de "bubuială", rezistent la apă, cam tot ce trebuie vara... (Introducere, Video Review, Disponibilitate)

1.655 ori
<b>UE Boom 2 Review: bun de "bubuială", rezistent la apă, cam tot ce trebuie vara...</b>Pentru că e aproape vara avem nevoie de tot mai multe gadgeturi portabile, pe care le să le scoatem la aer odată cu ieşirile noastre. Difuzoarele Bluetooth nu fac excepţie şi azi aruncăm o privire asupra faimosului UE BOOM 2

Introducere

Pentru că e aproape vară, avem nevoie de tot mai multe gadgeturi portabile, pe care să le scoatem la aer odată cu ieşirile noastre. Difuzoarele Bluetooth nu fac excepţie şi azi aruncăm o privire asupra faimosului UE BOOM 2. El a apărut în revistele de modă, a apărut la televizor, în filme de lung metraj şi a ajuns atât de apreciat încât am simţit nevoia să îl analizăm. Costă 899 lei la Altex sau 190 euro la Orange.

Ultimate Ears este producătorul său, companie intrată sub umbrelă Logitech nu cu mult timp în urmă. Produsul de faţă a debutat în anul 2015 şi se remarcă din start prin cel mai original, arătos şi solid ambalaj pe care l-am văzut vreodată. E genul de cutie cilindrică în care fie ţii un ceas de 10.000 de euro sau o bucată de uraniu dacă eşti un villain din Bond.

Difuzorul în sine este un cilindru ce cântăreşte 548 de grame şi măsoară 67 mm în diametru. Grila difuzorului înconjoară device-ul şi avem şi o zonă superioară şi inferioară cauciucată, unde se află butoanele (sus) şi porturile (jos). Există şi o coloană centrală din cauciuc unde sunt integrate butoane uriaşe de volum, foarte comode. Măsurând 180 de mm în înălţime, UE Boom 2 are rating IPX7, adică poate fi scufundat în apă până la adâncime de 1 metru timp de până la 30 de minute.

Am aflat şi că acest gadget scapă "viu" şi după o scăpare de la 1.5 metri înălţime. Ni se promit şi 90 de dBA ca tărie maximă a volumului şi frequency range între 90 Hz şi 20 kHz. Două drivere de 45 mm active sunt disponibile pe Boom 2, şi două radiatoare pasive de 45 x 80 mm. Bateria gadgetului este o unitate Li-Ion, ce asigură 15 ore de funcţionare pe hârtie, dar totul depinde de cât de tare daţi volumul şi cât de multe device-uri sunt în pairing.

Încărcarea se face via microUSB (cu încărcător oferit la pachet) şi durează 2.5 ore, iar pe lângă conectarea a până la 8 device-uri via Bluetooth sau NFC, putem conecta acest model şi prin cablu audio standard. UE Boom 2 are o rază de 33 de metri, vine cu 2 ani de garanţie şi e cel mai stilat difuzor văzut de mine în ultimii ani.

El e şi foarte comod de luat la piscină, sau chiar pe bicicletă, în suportul special pentru sticla de apă, unde se potriveşte la fix. Oferă audiţie la 360 de grade, are volum foarte ridicat şi poate acoperi lejer conversaţiile într-un apartament de 2 camere. Totuşi apare distorsionarea la volum maxim, aşa că la 70 sau 80% se va auzi excelent.

Primim şi o aplicaţie specială Android şi iOS, cu UI minimalist şi setări de egalizare şi control prin gesturi, dar şi posibilitatea de a folosi două difuzoare de acest tip în tandem (Double Up). Trebuie să vă amintesc şi că Boom 2 are microfon integrat, are o aderență şi un look excelent şi nivelul bateriei sale e mereu indicat de iPhone-ul conectat via Bluetooth.

Gesturile de control implică o lovitură uşoară în zona superioară pentru a opri/porni muzica sau două "capace" pentru a trece la următoarea melodie. Există 6 variante de culoare aici, toate fistichii şi noi am avut-o pe cea mov-portocalie, dar există şi albastre, verzi, lime şi altele. Acesta este Tesla-ul şi Apple-ul difuzoarelor rezistente la apă, un produs premium şi cu preţ pe măsură, ideal pentru picnic, un drum lung cu bicicleta sau statul la piscină.

El ia şi titlul de "cel mai original şi bun ambalaj" de la Mobilissimo.ro şi reprezintă o alegere excelentă de difuzor Bluetooth portabil.

Video Review

Disponibilitate

Prețuri actualizate
  • 1
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×