Verdict: DA; Televizorul NEI 40NE6000 cu diagonală de 101 cm (40 inch), Ultra HD, merită cei 1.049 lei

7.218 ori
<b>Verdict: DA; Televizorul NEI 40NE6000 cu diagonală de 101 cm (40 inch), Ultra HD, merită cei 1.049 lei</b>În ultimele săptămâni masa de teste Mobilissimo a găzduit numeroase produse, printre acestea numărându-se și televizorul NEI 40NE6000 - dispozitiv foarte atractiv prin prisma rezoluției, diagonalei generoase și a prețului fără egal de pe piață

Pe masa de teste Mobilissimo au sosit în ultima vreme și dispozitive mai deosebite, un exemplu fiind și acest televizor NEI 40NE6000 primit de la evoMAG.ro, retailer ce îl vinde pentru doar 1.049 lei. Înainte de a trece la prezentarea acestui produs, consider că este necesar să vă amintesc și câteva detalii despre NEI, brand de origine românească a cărui istorie a început în 1993 la scurt timp după revoluție.

NEI 40NE6000

Atunci un grup de anterprenori au pus bazele unei companii ce avea să aducă pieței românești produsele mult dorite de societatea post-decembristă, adică televizoare color și aparate frigorifice. Acestea au ajuns rapid în topul preferințelor românilor grație designului și a fiabilității oferite, elemente pe care publicul le apreciază și la ora actuală. Acum că v-am repus în temă cu brandul NEI, aflați din rândurile următoare ce are de oferit NEI 40NE6000!

Montare și conținut pachet

La acest capitol lucrurile sunt foarte simple, astfel că acele tălpi oferite în pachet vor fi prinse în 4 șuruburi pentru plasarea pe o masă TV, sau există posibilitatea de a-l monta direct pe perete prin intermediul celor 2 tije șurub dacă avem și un suport achiziționat separat.

NEI 40NE6000

E nevoie de o șurubelniță în cruce (asta pentru că în pachetul televizorului nu veți da de acest accesoriu) pentru montare și aflați că la pachet, televizorul vine cu manual de utilizare, telecomandă + 2 baterii și desigur cablul de conectare la sursa de energie.

NEI 40NE6000

Timpul de punere în funcțiune a fost de sub 10 minute, deci dacă te grăbești să prinzi următorul meci din Cupa Mondială, iar curierul e deja la ușă, în 15 minute te poți instala pe canapea cu berea lângă tine uitându-te la meci. 

Setup televizor și conectivitate 

În cazul în care ai deja un set top-box în casă, tot procesul de setup este foarte simplu! Doar conectezi dispozitivul prin HDMI și voilà, te poți și uita la televizorul montat în sufragerie. Din câte am văzut are 3 conectori HDMI, 1x Euroscart și bineînțeles intrarea pentru antenă.

NEI 40NE6000

Am folosit și dongle-ul Google Chromecast fără probleme, iar televizorul pe care îl vedeți în cazul de față mai dispune și suport CI+ (detalii aici), de jack audio 3.5 mm, dar și de un port USB 2.0 pentru rularea de conținut de pe stick (video, audio, foto, text). 

NEI 40NE6000

La nivel de setări ale televizorului, nu e nevoie de citirea manualului care pe de altă parte nu e nici prea vast, dar nici prea superficial, e fix ce trebuie să fie. Se pot seta canalele furnizate de către operatorul de cablu, fiind reglaje pentru imagine, sunet, oră și extra funcția pentru blocarea televizorului cu parolă. 

Display și Design

Ca în cazul oricărui televizor există un element la care orice consumator se uită, acela fiind al display-ului prin prisma diagonalei, rezoluției și a tehnologiei oferite. Acest NEI 40NE6000 dispune de un panou cu tehnologie LED și diagonală de 40 inch sau 101 centimetri, ideal pentru urmărirea conținutului video preferat.

NEI 40NE6000

Are contrast de 3000:1, un unghi de vizualizare de 176 grade și inedit pentru zona sa de preț, rezoluție 4K Ultra HD - televizorul fiind capabil să afișeze imagini la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli. Cât despre design, ce-i drept acesta nu se ridică la nivel brandurilor mai scumpe, astfel că s-au făcut unele compromisuri. Chiar și așa, marginile din jurul ecranului sunt suficient de înguste pentru a nu deranja la vizionare. 

Calitate imagine și sunet

Un alt aspect important este și cel al calității imaginii, element care în cazul de față se află la standarde înalte. Culorile sunt OK, având în vedere că televizorul a fost setat la nivelul de 50% la toate aspectele. Contrastul este excelent, iar luminozitatea impresionează chiar și la 50% într-o cameră cu geam mare și asta pe timp de zi. Framerate-ul este bunicel, iar în cazul unei competiții sportive jucătorii se văd bine în situația în care emisia TV se face în format HD. 

NEI 40NE6000

Nu uit nici de partea audio, acolo unde NEI oferă un sistem stereo format din două boxe cu putere totală de 16W - suficient aș zice pentru utilizarea de zi cu zi, dar fără performanțe deosebite. Pentru o experiență multimedia completă e nevoie de un soundbar sau un sistem home cinema care să aducă extra elemente în ecuație precum bass-ul. Nu e rău totuși!

Verdict 

Am ajuns iată și la verdict, iar ca urmare a utilizării pe o perioadă de peste o săptămână pot spune că DA, recomand televizorul NEI 40NE6000 pentru achiziție! Vine la un preț imbatabil în această perioadă și marele avantaj este cel al panoului generos de 101 cm care pe deasupra oferă și rezoluție 4K Ultra HD.

Găsiți în acest moment televizorul NEI 40NE6000 în oferta celor de la evoMAG.ro pentru suma de doar 1.049 lei, televizor ideal pentru urmărirea competițiilor sportive din această vară!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×