Cube iWork 10 Ultimate Review (Introducere, Design, Display)

1.751 ori
<b>Cube iWork 10 Ultimate Review</b>Fiecare tabletă dual OS pe care am testat-o şi în general fiecare tabletă din China cu diagonală mare a avut câte un aspect sacrificat, inevitabil. Iată că există loc de evoluţie până şi în rândul acestor branduri şi Cube s-a autodepăşit cu tableta Cube..

Introducere

Fiecare tabletă dual OS pe care am testat-o şi în general fiecare tabletă din China cu diagonală mare a avut câte un aspect sacrificat, inevitabil. Iată că există loc de evoluţie până şi în rândul acestor branduri şi Cube s-a autodepăşit cu tableta Cube iWork 10 Ultimate, căreia îi dedicăm acest review. Este un terminal dual OS cu ecran de 10 inch şi cu mult mai puţine sacrificii decât de obicei.

Costă 169.99 dolari la Banggood.com şi vă oferim un cod cupon care aduce un discount de 20% (b99594). Tot la Banggood găsiţi şi tastatura specială pentru acest produs, care costă 54.29 dolari. Revenind la tabletă, este un model cu procesor Intel Cherry Trail şi vă permite să rulaţi Windows 10 şi Android 5.1, la doar un buton virtual distanţă pentru alternarea lor.

O tabletă care pare axată pe productivitate, dar care nu ar trebui să fie rea nici la jocuri prin prisma dotărilor.

Design Cube iWork 10 Ultimate

Tableta şi tastatura fac o echipă bună

În general tabletele din China, de la brandurile care nu sunt chiar familiare oricui fac câteva sacrificii la capitolul design. Fie sunt prea butucănoase, fie scârţâie, fie se bazează mai mult pe policarbonat decât metal. Cube iWork 10 Ultimate este o surpriză plăcută, din mai multe privinţe.

Are o construcţie solidă, bazată pe metal în special şi aderenţa este bună. Muchiile mari ale ecranului de 10 inch sunt numai bune pentru a ţine tableta mai uşor la gaming şi vizionare video. Terminalul măsoară 9.3 mm în grosime şi cântăreşte 615 grame, ambele dimensiuni rezonabile pentru o astfel de tabletă. E un device axat pe utilizarea în landscape şi zona sa frontală e cam magnet de amprente.

Spatele e arătos, datorită acelei nuanţe de albastru rar întâlnite pe tabletele moderne şi are o textură plăcută la atingere. Butoanele răspund cu feedback bun la atingere şi tableta nu e extrem de grea, nici când e ţinută cu o singură mână. Ne încântă calitatea construcţiei şi aderenţa sa. Cât despre tastatură, aceasta are picioruşe din cauciuc pentru a sta mai bine pe o suprafaţă alunecoasă.

Butoanele au travel bunicel pentru a scrie rapid, iar conexiunea între tableta şi tastatura se face rapid. Acei conectori din plastic sunt puţin cam rigizi, de aceea o să  vi se pară că sunt gata să se rupă când scoateţi tableta din locaşul său, dar nu e cazul. Avem şi magnetism pe lângă pini şi conectori. Apropo, trebuie neapărat să ştiţi că tableta şi tastatura împreună pot fi folosite în multiple moduri şi la multiple unghiuri: tent, stand, laptop şi tabletă.

E comodă în toate ipostazele sale. Numai de bine pentru Cube iWork 10 la design.

Display Cube iWork 10 Ultimate

Iese în evidenţă din "lotul chinez"

Ne-am obişnuit să clătinăm din cap când vedem o tabletă accesibilă din China, pentru că mai mereu sacrifica ecranul. Sar din schema utilizarea la soare şi chiar şi la interior dezamăgesc. Nu şi Cube iWork 10 Ultimate, care iese în evidenţă faţa de multe modele din China.

Ecranul lui Cube iWork 10 Ultimate vazut la microscop

În primul rând propune un display de 10.1 inch, cu rezoluţie Full HD şi panou IPS LCD. Ecranul oferă multi touch în 5 puncte, iar experienţa de vizualizare ne-a adus unghiuri largi, culori vii, poate prea vii, spre suprasaturate. Luminozitatea e ridicată, iar contrastul e OK, chiar şi în bătaia soarelui. Supus la microscop, ecranul îşi dezvăluie un aranjament de pixeli RGB Stripes, iar la testul cu luxmetrul am atins 396 LUX, un rezultat clar peste norma de 200 LUX a modelelor din China.

Luminozitate ecran Cube iWork 10 Ultimate

Depăşim cu această ocazie şi iPad Air 2, dar şi Lenovo Yoga Book. Suntem totuşi sub Nexus 7 2013, care iar şi iar şi iar a rămas etalon pentru tablete de-a lungul anilor la ecran. Setările pentru display includ luminozitate, plus cea adaptiva, font şi per total ecranul este bun şi peste aşteptări.

Test Luminozitate ecran

 • 1.ASUS Google Nexus 7 (2013)508 (LUX)
 • 2.Samsung Galaxy Tab S2 9.7460 (LUX)
 • +
 • 13.Cube iWork 10396 (LUX)
 • 14.ASUS Transformer Pad TF103C391 (LUX)
 • 15.Chuwi Hi13385 (LUX)
 • 16.Lenovo Yoga Book (Android)375 (LUX)
 • 17.Samsung Galaxy Note Pro 12.2371 (LUX)
 • 18.Acer Aspire Switch 12 S360 (LUX)
 • 19.Nokia N1355 (LUX)
 • 20.Apple iPad Air 2354 (LUX)
 • 21.Xiaomi Mi Pad 2353 (LUX)
 • 1234
Cube iWork 10 Ultimate, Cube iWork 108,5410
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×