Allview S2 Guld, intr-o recenzie Mobilissimo.ro (Video)

2.049 ori
<b>Allview S2 Guld, intr-o recenzie Mobilissimo.ro (Video)</b>In ultimele clipe ale anului 2009 am realizat recenzia noului terminal Allview S2 Guld, creatie a aceleiasi companii care a dat modelele T1-Vision si S1 Tytan, cu care ne-am jucat anul trecut. Guld este cel mai aratos telefon Allview, dupa cum puteti...

In ultimele clipe ale anului 2009 am realizat recenzia noului terminal Allview S2 Guld, creatie a aceleiasi companii care a dat modelele T1-Vision si S1 Tytan, cu care ne-am jucat anul trecut. Guld este cel mai aratos telefon Allview, dupa cum puteti vedea si in recenzia video de mai jos, care va permite sa ii aflati si functiile:

Avem de-a face cu un telefon care costa doar 449 RON, fiind unul dintre cele mai ieftine modele Allview, in ciuda aspectului sau elegant. Ne-a placut la S2 Guld carcasa metalica, ecranul lizibil si, ca de obicei pentru produsele Allview, calitatea audio impresionanta, asigurata de un procesor de sunet Yamaha.

Handsetul prezinta o camera de 1.3 megapixel in partea din spate, suporta carduri microSD de 8 GB, vine cu un MP3 player si suporta inregistrare audio. Terminalul dispune si de radio, avand ca avantaj faptul ca va folosi castile care au rol de handsfree si antena radio.

Daca v-a placut acest handset, aflati ca vi se mai pregateste un telefon produs de aceeasi companie din Brasov, de data aceasta F1 X-perience.

Allview S2 Guld
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×