Allview S1 Tytan, un telefon slider dual SIM made in Romania!

8.110 ori
<b>Allview S1 Tytan, un telefon slider dual SIM made in Romania!</b>In cazul in care sunteti in cautarea unui slider dual SIM, va putem face o recomandare chiar acum, telefonul Allview S1 Tytan, furnizat de catre SC Visual Fan SRL din Brasov. Avem terminalul chiar acum in teste, iar compania care ne-a furnizat acest...

In cazul in care sunteti in cautarea unui slider dual SIM, va putem face o recomandare chiar acum, telefonul Allview S1 Tytan, furnizat de catre SC Visual Fan SRL din Brasov. Avem terminalul chiar acum in teste, iar compania care ne-a furnizat acest handset are o istorie de 5 ani deja in acest domeniu, oferind propriul brand pe piata autohtona: Allview. Aceste produse sunt vandute la nivel national si international prin intermediul retelelor de retail si online si sunt produse de compania brasoveana.

Pentru mai multe detalii despre producatorul telefonului Allview S1 Tytan puteti accesa aceasta adresa, iar revenind la terminal trebuie sa spunem ca prima impresie despre el este una pozitiva. Avem de-a face cu un telefon dual SIM elegant cu o interfata placuta si intuitiva. Va veti obisnui imediat sa il folositi, iar de remarcat este faptul ca terminalul soseste cu 2 baterii(!), un headset si un cablu USB in pachet. Camera sa are o rezolutie de 2 megapixeli si inregistreaza video in formatele 3gp si mpeg4!

Display-ul de tip TFT in 262k culori, e fara cusur si reda imaginile, fie foto, fie video, la o calitate ce ar face invidios orice producator de terminale consacrat. La capitolul multimedia, S1 Tytan se incadreza in standardele actuale, avand un player audio si video cu multiple functii, care fac din el un adevarat gadget multimedia portabil. Tastatul devine putin incomod, daca aveti degete mari, dar daca acesta este singurul sau defect, atunci merita sa avem degete de pianist pentru a-l folosi. Pentru lista completa de dotari a acestui telefon puteti vizita site-ul producatorului unde veti afla toate detaliile despre terminalul Allview inclusiv pretul.

Ramaneti pe Mobilissimo.ro, deoarece vom reveni cu o galerie completa de poze cu Allview S1 Tytan, din toate unghiurile posibile, plus o analiza la sange a acestuia si o recenzie video.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×