Allview X4 Soul Infinity N Review (Introducere, Design, Video Review, Disponibilitate)

Autor:  | Publicat în:  Allview 401 ori
<b>Allview X4 Soul Infinity N Review</b>În sfârşit a venit şi momentul recenziei lui Allview X4 Soul Infinity N, primul telefon Allview cu ecran 18:9 şi încă o serie de premiere pentru noi, la Mobilissimo.ro. Este primul contact cu asistentul vocal AVI şi reprezintă deschiderea unei serii de..

Introducere

În sfârşit a venit şi momentul recenziei lui Allview X4 Soul Infinity N, primul telefon Allview cu ecran 18:9 şi încă o serie de premiere pentru noi, la Mobilissimo.ro. Este primul contact cu asistentul vocal AVI şi reprezintă deschiderea unei serii de handset-uri cu design nou. O altă premieră este posibilitatea de upgrade, la capitole precum RAM, CPU sau stocare, plătind diferenţa de preţ şi o sumă modică.

Astfel veţi putea face saltul de la X4 Soul Infinity L la S, de la S la N şi tot aşa. Noi testam modelul N, lansat în luna septembrie şi având preţul de 1.399 lei. Seria X4 Soul Infinity este o cunoştinţă mai veche a noastră, pentru că am avut ocazia să îi realizăm un preview designului chiar în această vară, în cadrul unei serii de interviuri împreună cu Emil Dragotă, de la Gadget.ro.

Modelul Infinity N vine pe Night Sky şi Mocha Gold, dar şi Steel Gray şi vedem cât de inovator şi revoluţionar este în rândurile de mai jos. Evident aruncam o privire si peste AVI.

Design Allview X4 Soul Infinity N

Una din puţinele dăţi când plasticul se bate să fie sticlă

Privit din faţă, dar şi din spate, mai ales pe fugă Allview X4 Soul Infinity poate fi confundat cu noul HTC U11 Plus. De ce? Pentru că are o zonă frontală edge-to-edge 18:9 similară şi pentru că are un spate ce prinde lumina cam ca modelele U11.

Diferenţa e că acest terminal are în spate un material plastic special pe baza tehnologie IML Art. E drept că este arătos şi elegant, dar şi foarte glossy şi atrage grăsime şi are potențial spre zgâriere. Handsetul are o ramă metalică solidă şi el însuşi este solid şi bine construit, fără defecte. Are sticlă 2.5D în zona frontală, muchii înguste pentru ecran, iar designul merge pe linia clasică unibody.

Aderenţa este bună, iar butoanele au un feedback solid, fără un "joc" prea mare sau rigiditate. Au dispărut butoanele capacitive şi cel Home (sunt virtuale acum), iar scannerul de amprente este mutat în spate. Eleganța este peste condiţia unui midranger clasic, iar faptul că acest material plastic imită sticla aşa bine este un plus, zic eu. Încântă privirea, chiar dacă este sensibil la zgârieturi şi poate o husă transparentă este o idee bună.

De calitatea construcţiei nu cred că se îndoieşte nimeni.

Video Review Allview X4 Soul Infinity N

Disponibilitate Allview X4 Soul Infinity N

Prețuri actualizate
  • 1
Allview X4 Soul Infinity N
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×