BlackBerry PlayBook, În prima recenzie din România realizată pentru Mobilissimo.ro (Video)

2.067 ori

începem prin a mulțumi lui Florentin Marius pentru prezentarea acestui terminal, pe care ni l-a prezentat detaliat în cadrul iMeetup București 2011 din weekendul trecut. Tableta a sosit de curând în oferta celor de la eMAG (2.199 lei) și vă este...

începem prin a mulțumi lui Florentin Marius pentru prezentarea acestui terminal, pe care ni l-a prezentat detaliat în cadrul iMeetup București 2011 din weekendul trecut. Tableta a sosit de curând în oferta celor de la eMAG (2.199 lei) și vă este prezentată în clipul de 10 minute de mai jos.

Review BlackBerry PlayBook:

Avem de-a face cu un terminal cu display touch de 7 inchi, un LCD capacitiv cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli, iar specificațiile tabletei mai includ și un procesor dual core de 1GHz, sistemul de operare QNX, 16GB de memorie în acest caz și 1GB RAM. în partea frontală a tabletei se află o cameră de 3 megapixeli, în vreme ce camera din spate are o rezoluție de 5 megapixeli și suportă captură HD 1080p.

BlackBerry PlayBook

BlackBerry PlayBook suportă conectivitate WiFi 802.11 a/b/g/n și Bluetooth 2.1 în această versiune, dar vor urma și modele 3G și 4G în acest an. Tableta cântărește 425 de grame, deci cu aproape 200 de grame mai puțin decât Aple iPad 2, iar grosimea sa este de 10 mm, cu 1.2 mm mai mult decât în cazul lui iPad 2.

BlackBerry PlayBook si iPad 2

Ecranul poate fi deblocat trecând degetul peste ecran în orice direcție, după cum se poate vedea și în clip. Aplicațiile sunt grupate pe categorii în QNX OS, iar deocamdată PlayBook suferă la capitolul software, deoarece în magazinul App World nu găsiți chiar atât de multe aplicații. Din fericire, tableta este compatibilă cu softuri Android, care vor fi disponibile printr-un launcher special pe acest terminal.

BlackBerry PlayBook si iPad 2 - spate

în aceeași prezentare video putem vedea și titlul NFS Undercover în acțiune, optimizat pentru BlackBerry PlayBook. Experiența de șofat virtual este una destul de dinamică, de vreme ce atât mașina cât și peisajul se înclină odată cu tableta, iar controlul se realizează cu ajutorul accelerometrului. Mai multe detalii aflați din acest clip realizat la Hard Rock Cafe (acesta este și motivul zgomotului de fundal), iar lui Florentin Marius îi mulțumim pentru prezentarea sa profesionistă.

BlackBerry PlayBook
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×