iMeetup București 2011 - Între iGadgeturi, prima tabletă BlackBerry și voie bună (Video)

2.565 ori
<b>iMeetup București 2011 - Între iGadgeturi, prima tabletă BlackBerry și voie bună (Video)</b>iMeetup București 2011 a fost genul de eveniment informal la care te duci cu plăcere pentru a cunoaște persoane cu o pasiune comună, în acest caz produsele Apple. Organizată de Dan Paul și anunțat de noi aici, această întâlnire a avut loc la...

iMeetup București 2011 a fost genul de eveniment informal la care te duci cu plăcere pentru a cunoaște persoane cu o pasiune comună, în acest caz produsele Apple. Organizată de Dan Paul și anunțat de noi aici, această întâlnire a avut loc la Hard Rock Cafe, în București, parcul Herăstrău.

Prefațând blocarea traficului din zonă din cauza unor proteste politice și o seară ploioasă la concertul Shakirei, iMeetup București a adus laolaltă cele mai populare iGadgeturi ale ultimilor ani. Puteai vedea pe masă, între beri și meniuri fie un iPhone 3GS, un iPad 2, un iPhone 4, un iPad 1 și chiar și câte un intrus, precum Nexus S al lui Dan Paul, sau BlackBerry PlayBook al lui Florentin Marius.

Acesta din urmă ne-a încântat cu o prezentare amplă a primei tablete BlackBerry, pe care am și comparat-o prin testul Browsermark cu iPhone 4 aparținând lui Andrei Nanu. Același Broswermark l-am folosit pentru a compara un iPad 2 cu un BlackBerry PlayBook și un iPad 1, tableta Apple fiind învingătoare în ambele sale versiuni.

Nu au lipsit prezențele feminine de la eveniment, precum Laura Musuroaea și al său live blogging direct de pe MacBook în Hard Rock Cafe sau Sandi Istrate, ale cărei tweeturi le găsiți aici. Printre cei prezenți s-au numărat și Bădița Florin, care ne-a încântat cu o invenție a sa, un gadget cu rol de iluzie optică, creat folosind instrucțiuni de pe YouTube, plus Bogdan Popescu și Mr Mctano.

Bădița Florin, care ne-a Încântat cu o invenție a sa, un gadget cu rol de iluzie optică

Conform ultimului recensământ de la masa din Hard Rock Cafe, realizat de Laura Musuroaea, în total la iMeetup s-au aflat 4 iPhone 3GS (dintre care unul cel al meu, @alexstanescu, primul din Romania cumparat din Apple Store), 5 iPhone 4, 2 iPad 1, 2 iPad 2, un BlackBerry PlayBook, un MacBook Pro 13 inchi și un Macbook Air de 13 inchi. Tot mai sus-semnatul a adus la întâlnire și un reprezentat al segmentului de telefoane dual core, LG Optimus 2X, care a avut oarece probleme cu Browsermark, dar s-a descurcat bine cu testul Quadrant.

iGadgeturi

în plus a fost prezent și HTC Desire S, care a fost un companion de încredere pentru live tweeting, ca și în cazul Mobile Marketing Conference. Ne cerem scuze dacă am uitat pe cineva și vom updata articolul cu ceilalți invitați. Per total iMeetup a fost distractiv, instructiv și constructiv. Mulțumim lui Dan Paul pentru idee și organizare și participanților pentru voia bună pe care ne-au imprimat-o!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×