Bluboo S3 Review (Introducere, Design, Display)

2.645 ori
<b>Bluboo S3 Review</b>Nu se putea să treacă aşa mult timp fără să mai testăm un battery phone, iar onoarea îi revine lui Bluboo S3, care culmea e că nu se lauda prea mult cu atributul acesta. Disponibil pe auriu sau negru, telefonul aduce o baterie de 8500 mAh şi este cel..

Introducere

Nu se putea să treacă aşa mult timp fără să mai testăm un battery-phone, iar onoarea îi revine lui Bluboo S3, care culmea e că nu se lauda prea mult cu atributul acesta. Disponibil pe auriu sau negru, telefonul aduce o baterie de 8.500 mAh şi este cel mai generos battery phone testat de noi. Are un ecran de 6 inch şi poate fi lejer numit un "PowerBank Phone".

Costă 169.99 dolari la Banggood.com, 177 dolari la DX.com sau 145 de USD la TomTop.com. Am mai testat noi telefoane Bluboo, dar până acum au fost clone de Galaxy S8, S9 sau Xiaomi Mi MIX. Lansat în această primăvară, Bluboo S3 are pretenţii de uriaş şi este cu adevărat uriaş ca greutate cel puţin. Aflaţi dacă are greutate şi la figurat în următoarele rânduri.

Design Bluboo S3

Masiv, greu, nu e pentru oricine

Bluboo S3 nu e cu siguranţă vreun telefon pentru o domnişoară de 40 de kilograme, cu mână subţire. Este un telefon uriaş şi masiv, metalic, cu grosime de 11.6 mm şi greutate de 282 de grame. E probabil cel mai greu telefon testat până acum la Mobilissimo.ro, sau cel puţin cel mai greu smartphone.

Mi se pare bizară amplasarea butonului Power, care se află în stânga în loc de dreapta şi e puţin peste mâna, aş zice. Nu este un telefon comod, e uriaş şi din fată pare trendy şi în ton cu vremurile, totuşi. Din spate arăta ieftin, ca un device refurbished şi proiectat în grabă. Are o textură în gen armura medievală în spate, zale cu ochiuri.

Îmi aminteşte de vremurile când ziceam că Galaxy S5 are un spate parcă făcut din poleiala de ciocolată, varianta aurie cel puţin. Doar că acum pe metal... Aderența e bunicică, construcţia e solidă, dar zona frontală s-a zgâriat super uşor şi s-a umplut de grăsime şi amprente. Culmea e că telefonul e confortabil de folosit în landscape, la gaming şi video.

Un mamut care nu e pentru oricine, mai ales dacă e privit din spate.

Display Bluboo S3

Produs de Sharp, nu chiar rău

Bluboo a obţinut cumva de la Sharp un panou IPS LCD Full HD+ de 6 inch, cu suport tactil în 5 puncte. Rezoluţia este de 2160 x 1080 pixeli, aspectul 18:9 şi din față S3 arată ca un device dintr-o ligă superioară, iar ecranul primeşte acelaşi compliment.

Ecranul lui Bluboo S3 vazut la microscop

Muchiile sunt destul de înguste, cel puţin la prima vedere, dar când vizionezi un video ai parte de nişte muchii negre neplăcute, subţiri, dar tot sunt. Ecranul are colţuri curbate, afişează culori vii, luminozitatea e OK şi contrastul este de nivel mediu, în vreme ce unghiurile de vizualizare sunt largi. La microscop am văzut un aranjament de pixeli RGB Stripes, tipic IPS.

La testul cu luxmetrul am ajuns la 395 LUX, o valoare OK, dar nu strică un salt peste 400 LUX. E locul 140+ dacă vreţi să ştiţi. Cu această valoare am depăşit Huawei Mate 10 Pro şi Nokia 6, ceea ce nu e chiar rău. Suntem sub Ulefone Power şi UMi Max, dacă mai eraţi în căutare de repere superioare. Setările pentru ecran sunt cele pe bază de Miravision. Asta înseamnă că avem moduri că Standard, Vivid şi Uşer, iar ultimul are multe reglaje: temperatura culorii, contrast dinamic, filtru de lumină albastră, contrast, saturare şi luminozitate.

Test Luminozitate ecran

 • 1.Apple iPhone XS Max788 (LUX)
 • 2.Apple iPhone X764 (LUX)
 • +
 • 220.Bluboo S3395 (LUX)
 • 221.Allview E3 Sign391 (LUX)
 • 222.Allview P6 Qmax391 (LUX)
 • 223.iHunt S60 Discovery391 (LUX)
 • 224.Mstar S700390 (LUX)
 • 225.UMi Touch390 (LUX)
 • 226.UHANS Max 2390 (LUX)
 • 227.ASUS ZenFone Zoom ZX551ML388 (LUX)
 • 228.ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition388 (LUX)

Mai avem şi opţiuni legate de bara navigaţională, LED-ul de notificări şi nivelul de luminozitate, plus mărimea fontului. Avem şi gesturi speciale şi un Screen Assistant. Ecran de nivel mediu acceptabil.

 • 1234
Bluboo S3
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×