CAT S52 Review în Română; Telefon robust cu aspect de pus pe masă (plăcut, elegant) (Introducere, Design, Display)

4.158 ori
<b>CAT S52 Review în Română; Telefon robust cu aspect de pus pe masă (plăcut, elegant)</b>CAT S52 este cel mai nou telefon robust testat de noi, de această dată un model care vine cu o propunere diferită faţă de predecesori. CAT a vrut să îl facă atât rezistent la intemperii, şocuri, tratament dur, CAT şi elegant.

Introducere

CAT S52 este cel mai nou telefon robust testat de noi, de această dată un model care vine cu o propunere diferită faţă de predecesori. CAT a vrut să îl facă atât rezistent la intemperii, şocuri, tratament dur, CAT şi elegant. Au mers pe ideea că te poţi afişa acum cu telefonul tău robust utilizat la muncă şi în bar, cinema, la restaurant. Până acum nu prea scoteai o "cărămidă" pe masă. CAT S52 a debutat în noiembrie 2019 în România şi este primul model CAT cu cititor de amprente integrat.

Costă 2.203 lei la eMAG şi 2.265 lei la evoMAG. La eMAG îl primiti cu un cadou, sub forma unui ceas CAT Grey/yellow (cel puțin așa era la lansare). Telefonul are în spate o cameră cu senzorul lui Google Pixel 4, ceea ce nu e puţin lucru. Alte detalii interesante despre el aflaţi în recenzie.

Design CAT S52

Compact şi elegant după standardele unui RUGGED

Caterpillar înseamnă rezistenta şi duritate, fie că vorbim de bocanci, excavatoare său... telefoane. CAT S52 vine cu o propunere diferite şi alătura robusteţii şi ceva elegantă. Măsoară 9.7 mm în talie şi cântăreşte 210 grame, ceea ce pentru un telefon robust înseamnă că avem un handset compact, elegant.

Video-review CAT S52, secțiunea Design

Are o aderență bună şi e solid construit, o combinaţie de TPU în spate (material întâlnit la cele mai rezistente huse de mobil) şi o rama din aluminiu solidă. Vedem şi şuruburi montate lateral care ţin întreg ansamblul împreună. La lansare CAT a subliniat că deşi telefonul e rezistent la apă şi praf, nu s-a complicat cu capace puse pe porturile USB-C şi jack-ul audio. De obicei dura mult până le "deschideai".

Spatele acoperit cu TPU are o textură duală, una soft şi una dungată. Avem certificare IP68 aici, dar şi MIL STD 810G, ceea ce înseamnă că telefonul rezista la căzături pe beton de la 1.5 metri înălţime. Ar trebui să reziste şi la scufundarea în apă până la 1.5 metri timp de 30 de minute. Are o protecţie Gorilla Glass 6 mai groasă aplicată pe ecran, faţă de alte smartphone-uri de pe piaţă. În plus are şi muchiile metalice ceva mai ridicate pentru extra protecţie a display-ului atunci când cade cu faţa în jos.

Butonul Power are o textură zimţată pentru a fi mai uşor de găsit pe întuneric. Am remarcat şi că slot-urile sunt acoperite de un capac şi e un pic greu să tragi de tray-urile aferente dacă nu ai unghii ceva mai mari. Îmi aminteşte de un Sony Xperia aici. Per total un telefon solid şi bine închegat, pe care aş fi dorit să îl testez şi ceva mai abuziv...

Display CAT S52

Lizibil, colorat, plăcut privirii

CAT S52 dispune de un ecran de 5.65 inch, cu panou IPS LCD, ce oferă o rezoluţie de 1440 x 720 pixeli şi protecţie Gorilla Glass 6. Această protecţie este mult mai groasă decât la alte telefoane care o adoptă. Avem muchii destul de groase, dar şi ridicate lângă ecran pentru extra protecţie.

Video-review CAT S52, secțiunea Display

Am vizionat CATeva clipuri pe acest display şi imaginea a fost clară, viu colorată, unghiurile de vizualizare au fost largi şi luminozitatea a fost satisfăcătoare. Atât la interior, CAT şi la exterior, iar contrastul a fost OK. Mi se pare că panoul e totuşi puţin mai albicios decât am văzut în ultima vreme. La microscop am văzut un aranjament de pixeli RGB Stripes, iar la testul cu luxmetrul am atins 496 LUX, ceea ce primeşte un Like de la noi.

Test Luminozitate ecran

  • 1.realme GT 7 Pro2400 (LUX)
  • 2.Google Pixel 9 Pro XL1906 (LUX)
  • +
  • 296.CAT S52496 (LUX)
  • 297.Motorola Edge496 (LUX)
  • 298.HTC 10495 (LUX)
  • 299.ASUS ZenFone Max Pro (M2)495 (LUX)
  • 300.POCO F4 GT495 (LUX)
  • 301.Google Pixel 2 XL494 (LUX)
  • 302.ASUS Zenfone 9494 (LUX)
  • 303.Lenovo Moto G4491 (LUX)
  • 304.Motorola Moto Z491 (LUX)

E peste Huawei Mate 20 Pro şi Samsung Galaxy A70, dar sub iPhone 11, OnePlus 6T şi CAT S61 (603 LUX). Setările ecranului includ luminozitate, Night Light, Adaptive Brightness, mărimea afişajului şi fontului, dar şi un mod de utilizare cu mănuşi. Un ecran de calitate aş spune.

  • 1234
CAT S528,6810
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×