CAT S52 Review în Română; Telefon robust cu aspect de pus pe masă (plăcut, elegant) (Introducere, Video Review, Disponibilitate)

970 ori
<b>CAT S52 Review în Română; Telefon robust cu aspect de pus pe masă (plăcut, elegant)</b>CAT S52 este cel mai nou telefon robust testat de noi, de această dată un model care vine cu o propunere diferită faţă de predecesori. CAT a vrut să îl facă atât rezistent la intemperii, şocuri, tratament dur, CAT şi elegant.

Introducere

CAT S52 este cel mai nou telefon robust testat de noi, de această dată un model care vine cu o propunere diferită faţă de predecesori. CAT a vrut să îl facă atât rezistent la intemperii, şocuri, tratament dur, CAT şi elegant. Au mers pe ideea că te poţi afişa acum cu telefonul tău robust utilizat la muncă şi în bar, cinema, la restaurant. Până acum nu prea scoteai o "cărămidă" pe masă. CAT S52 a debutat în noiembrie 2019 în România şi este primul model CAT cu cititor de amprente integrat.

Costă 2.203 lei la eMAG şi 2.265 lei la evoMAG. La eMAG îl primiti cu un cadou, sub forma unui ceas CAT Grey/yellow (cel puțin așa era la lansare). Telefonul are în spate o cameră cu senzorul lui Google Pixel 4, ceea ce nu e puţin lucru. Alte detalii interesante despre el aflaţi în recenzie.

Video Review CAT S52

Disponibilitate CAT S52

Prețuri actualizate
  • 1
CAT S52
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×