Colia Sound review: petrecerea Începe cu acest difuzor extern! (Video)

4.381 ori
<b>Colia Sound review: petrecerea Începe cu acest difuzor extern! (Video)</b>De la X Mini încoace nu prea am mai avut ocazia să fac un review de accesoriu de telefon/tabletă, dar iată că mulțumită fungadgets.ro am putut pune la treabă o boxă Colia Sound. Acest difuzor extern poate fi al vostru la concursul Mobilissimo.ro,...

De la X Mini încoace nu prea am mai avut ocazia să fac un review de accesoriu de telefon/tabletă, dar iată că mulțumită fungadgets.ro am putut pune la treabă o boxă Colia Sound. Acest difuzor extern poate fi al vostru la concursul Mobilissimo.ro, dar haideți să aflăm întâi ce ne rezervă gadgetul.

Colia Sound costă 135 de lei la fungadgets.ro, cu livrare în 24 de ore și aflați din start că produsul îi este superior lui X Mini. Aceasta este boxa portabilă cu cel mai curat sunet și are o incintă acustică din metal, sistem de procesare digitală și o membrană din cauciuc, plasată pe partea sa inferioară. Aceasta transmite basul puternic în suprafața pe care se află boxa, pentru a-i evidenția puterea.

Timpul de funcționare al acestui device este de 6 ore, iar cel de încărcare de 3 ore și nu de 5, așa cum am spus din greșeală în video review. în cutia acestui device se află un cablu USB - mini USB, manualul și un cablu audio pe care îl conectați la telefon sau tabletă via jack audio. Colia Sound dispune de două butoane de volum (plus și minus), un buton Play/Pauză și vine pe argintiu sau negru.

Colia Sound review: petrecerea Începe cu acest difuzor extern! (Video)

Carcasa sa este metalică, iar boxa atinge 100 de decibeli și folosește și un sistem rezonant Extreme Bass System. Greutatea produsului este de 210 grame, garanția e de 24 de luni, iar lungimea este de 60 mm, aceeași ca lățimea, în vreme ce înălțimea este de 50 mm. Colia Sound folosește un difuzor mono ecranat magnetic, cu output de 3 W.

Răspunsul în frecvența este de 100 Hz- 20 Khz, iar gadgetul încorporează o baterie de 450 mAh. După cum se constată și din video, chiar și la volum maxim nu ne confruntăm cu distorsionare, basul este excelent, iar clapele și vocea se aud clar. Folosind cablul USB venit la pachet puteți încărca difuzorul la PC/laptop sau folosind un încărcător cu ieșire USB. Produsul primește nota 10 din 10 și le mulțumim celor de la fungadgets.ro pentru device-ul oferit în teste.

îl puteți câștiga de la noi dacă respectați următoarele condiții:

  • sunteți membru activ al forumului Mobilissimo.ro cu cel puțin 10 postări;
  • ne urmăriți pe canalul YouTube;
  • ne-ați dat Like pe Facebook și follow pe Twitter.

Faceți dovada prin screenshot a condițiilor de participare, trimiteți-ne un mail cu ele și cu subiectul “Concurs - Colia Sound de la FunGadgets.ro” pe adresa concurs(a)mobilissimo.ro, inclusiv nume, număr de telefon și adresa de livrare, iar pe data de 26 mai, seara la ora 9, veți intra în “urna” din care vom extrage câștigatorul acestui gadget. Extragerea se va efectua via random.org.

Vă reamitesc că puteți cumpăra gadget-ul de pe FunGadgets.ro!

Baftă!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×