X-Mini, un difuzor de calitate pentru telefon, tabletă sau laptop (Video)

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 5.113 ori
<b>X-Mini, un difuzor de calitate pentru telefon, tabletă sau laptop (Video)</b>Vă aflați în căutarea unei soluții de a asculta muzică la maxim în vacanță? Cu siguranță difuzoarele de laptop nu sunt de ajuns și nici cele mai noi smartphone-uri nu pot satisface dorința de volum ridicat a unui meloman. Aici intră în...

Vă aflați în căutarea unei soluții de a asculta muzică la maxim în vacanță? Cu siguranță difuzoarele de laptop nu sunt de ajuns și nici cele mai noi smartphone-uri nu pot satisface dorința de volum ridicat a unui meloman. Aici intră în acțiune X-Mini v1.1, o boxă portabilă pentru telefon/laptop/tabletă, pe care am testat-o, prin amabilitatea celor de la fungadgets.ro.

Produsul costă 78 de lei și este disponibil în variante de culoare roșie sau neagră. Difuzorul are forma rotundă și vine cu un cablu cu jack de 3.5 mm bine integrat, astfel încât să nu încurce utilizatorul. în plus, boxa dispune ca un port de 3.5 mm (Buddy Jack) ce permite conectarea în lanț a mai multor modele X Mini pentru un sistem audio portabil cu volum sporit. Recordul este de 1000 de astfel de difuzoare conectate.

X-Mini

După cum puteți observa în clipul din acest articol, am testat X-Mini cu un Samsung Galaxy S II, fiind plăcut impresionați de volumul accesoriului. Bateria sa rezista până la 6 ore, iar aparatul se alimentează via USB. Dacă plecați în vacanță și nu doriți să transportați boxe de mari dimensiuni, acest produs X-Mini își va face treaba cu desăvârșire. Diferența de volum este clară și în recenzia noastră video. Produsul va fi disponibil în curând și prin retailerul Eta2U.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×