HTC HD2 intr-o recenzie Mobilissimo.ro - Partea I (Video)

2.112 ori
<b>HTC HD2 intr-o recenzie Mobilissimo.ro - Partea I (Video)</b>Dupa ce am aruncat o privire asupra lui Nexus One, in aceasta recenzie, iata ca am avut ocazia sa petrecem ore bune cu HTC HD2, probabil cel mai celebru model HTC din ultimii ani. Terminalul a fost prezentat oficial in octombrie 2009 si a poposit in tara...

Dupa ce am aruncat o privire asupra lui Nexus One, in aceasta recenzie, iata ca am avut ocazia sa petrecem ore bune cu HTC HD2, probabil cel mai celebru model HTC din ultimii ani. Terminalul a fost prezentat oficial in octombrie 2009 si a poposit in tara noastra in noiembrie, prin Vodafone. Este HTC HD2 super-smartphone-ul ideal? Aflati din recenzia video de mai jos (partea I):

HTC HD2 este, dupa cum afirmam si in recenzie, un telefon de mari dimensiuni, iar la acest look impresionant contribuie si display-ul touch de 4.3 inchi. Handsetul are o grosime de 11 milimetri, cantareste 157 de grame, iar HD2 este destul de compact, avand in vedere specificatiile sale. Smartphone-ul se bazeaza pe un procesor de 1 GHz si vine cu 448 MB RAM, 512 MB ROM, un slot pentru carduri microSD si suport pentru conectivitate 3G 7.2 Mbps.

In aceasta prima parte a recenziei ne-am ocupat de specificatii hardware, display, de sistemul de operare, de interfata si de functiile de apelare ale acestui model. Desi ne-am fi dorit sa vedem Windows Phone 7 pe acest terminal, Microsoft a anuntat ca acest OS nu va fi suportat pe HD2, deci ne vom multumi cu WM 6.5, deocamdata. In recenzia video puteti vedea in actiune o aplicatie Twitter, functia Footprints, interfata HTC Sense, Calendarul, Stocks si multe altele.

Sincronizarea prin ActiveSync este si ea suportata pe acest model, iar functiile tip "telefon" includ lista avansata de contacte, cu posibilitatea de a seta numere favorite, dar si de a vizualiza update-uri Facebook. Puteti seta pana la 15 numere de telefon sau e-mail-uri favorite si aveti si o sectiune "All People" pentru 6 alte posibilitati de a cauta o persoana cu care doriti sa comunicati.

Pana la partea a doua a recenziei lui HTC HD2, va invitam sa urmariti recenzia lui Nexus One, a carei parte a doua v-o vom prezenta in curand.

HTC HD2
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×